Ігор Йовічевіч: "Кривбас" має хорошу команду, аби битись за єврокубки

Ігор Йовічевіч: "Кривбас" має хорошу команду, аби битись за єврокубки}

Головний тренер донецького «Шахтаря» Ігор Йовічевіч прокоментував матч проти криворізького «Кривбасу» - 3:0 на пресконференції.

- Дійсно, у вас хороша команда, яка з часом буде битись за місця у єврокубках. «Кривбас» має великий потенціал. З повагою відношусь до вашого клубу. Ви – єдина команда, яка обіграла у першому колі «Дніпро». Ми серйозно готувались до матчу проти «Кривбасу».

- ФК «Шахтар» повідомив, що добирався до Кривого Рогу 20 годин з Варшави, хоча насправді це максимум 10…

- Поважаю ваше запитання. Але, на жаль, вас не було з нами у автобусі та ви не відчули усю нашу подорож. Якби ви були з нами, такого запитання не було. Так, не 20 годин було, але не набагато менше – 19. Багато затримань: із автобусом, із кордоном. Це три очки – великий успіх для нас на фоні результатів конкурентів у турі.

- У мене особисте питання, можете не відповідати. Як ви вважаєте, чи це гідно для тренера ФК «Шахтар» послати на *** віцепрезидента ФК «Кривбас»? Так, не тиснути руку – я це зʼїм, але посилати на ***… Чи це гідна поведінка тренера, який представляє нашу країну, розмовляє українською мовою?

- Абсолютно згоден з вами. Ви тут праві. Прошу вибачення, якщо зашкодив вашому авторитету у той момент. Вибачаюсь. Але зрозумійте, що всі ми – люди і маємо емоції. У деяких моментах емоції можуть переповнювати. У майбутньому такого більше не станеться. Футбол – це емоції. Ще раз вибачте.

- Прошу ставитись до нас із повагою. У нас на фанатському секторі – фігури з зображенням наших фанатів, які загинули, захищаючи Україну. Ми хотіли грати сьогодні тут, бо тут наші фанати. Ви повинні це зрозуміти. Я ж бачу, як відноситесь до України. Ви повинні зрозуміти деякі речі. А вам та вашому клубу бажаю успіху у грі з «Феєнордом». Ми усі будемо вболівати за вас.

- Дякую. Хочу сказати, що виступ на євроарені дає нам змогу потім грати на максимумі у чемпіонаті проти таких хороших суперників як «Кривбас». І це йде на користь українському футболу. Дай Бог, аби війна скоріше закінчилась й вболівальники повернулись на трибуни. Ви маєте хорошого тренера, хорошу команду, аби битись за місце у єврокубках. Все решта – вибачте ще раз. Цей матч був до голу, це було видно. Ми перші забили, то і виграли у підсумку.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru