Ігор Коцюмака: Кинемо усі сили на успішний виступ у чемпіонаті

Ігор Коцюмака: Кинемо усі сили на успішний виступ у чемпіонаті}

Захисник криворізького «Кривбасу» Ігор Коцюмака прокоментував гостьовий спаринг проти «Олександрії» (2:4).

- Дуже хороша репитиція перед стартом сезону проти сильного суперника. У першому таймі зіграли «на нуль», виконали установку тренера плюс забили. У другому таймі на поле вийшло багато гравців на перегляді, тому було важкувато. Але все-таки матч для нас вийшов хорошим.

У спарингах проти таких сильних клубів завжди цікаво подивитися на себе зі сторони. На цьому рівні усе робиться швидше, тому що грають досвідчені виконавці. Завжди приємно грати подібні матчі, навіть якщо поступаєшся.

Так, програли, але, сподіваюся віболівальники нас підтримають, адже це лише спаринг. Та й футбол у нашому виконанні сьогодні повинен усім сподобатись. Нам дуже потрібна їх підтримка у чемпіонаті, тому що саме на успішний виступ у Другій лізі ми кинемо усі сили.

З нетерпінням очікую завтра жеребкування календаря нового сезону. Перший тур хотілося б зіграти удома, аби прийшли уболівальники. Навіть якщо дозволять лише 25 процентів. Не можу забути шалену підтримку в грі проти «Черкащини» та сподіваюсь на таку ж підтримку в наступних домашніх зустрічах.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru