Ігор Коцюмака: Завжди приємно протистояти сильним суперникам

Ігор Коцюмака: Завжди приємно протистояти сильним суперникам}

Захисник криворізького «Кривбасу» Ігор Коцюмака прокоментував спаринг із воличиським «Агробізнесом» (2:0) на зборах у турецькому Белеку.

- Команда дуже сильна, недарма це лідер Першої ліги. В цьому матчі у них були свої задачі, адже вже скоро зіграють у Кубку України проти «Шахтаря». У нас же чемпіонат починається через три неділі, й зараз на першому плані робота над фізичними кондиціями й награвання зв’язок.

Перший гол дещо заспокоїв гру, адже до цього було важкувато, гра йшла практично без моментів. Ми намагалися виконати установку тренера. Суперник грав у п’ять захисників, що для нас дещо незвично. Погодьтеся, зараз мало хто грає по такій схемі.

Так, у першому таймі виходило далеко не все, але ми по ходу гри змінили тактику, перебудувалися й гра пішла за нашим сценарієм. Завжди приємно протистояти суперникам такого рівня, хочеться перевірити свої сили на їх фоні. Завжди цікавіше й корисніше грати проти сильних опонентів.

Чи виходимо на пік форми? Десь можливо й так. Все ж таки позаду три збори, а зараз триває заключний четвертий. Все йде по плану. Слава Богу, проходимо збори практично без травмованих, якщо не рахувати другий збір, коли гравців у лазареті було чимало. Готуємося, й з нетерпінням чекаємо поновлення чемпіонату.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru