Ігор Яровой: Так, перемогли, але заспокоюватися зарано

Ігор Яровой: Так, перемогли, але заспокоюватися зарано}

Після переможного домашнього матчу криворізького «Кривбасу» у 22 турі групи Б Другої ліги проти запорізького «Металургу» - 2:0, троє футболістів нашої команди відповіли на питання журналістів у прямому ефірі.

Андрій Дедяєв, захисник:

- Звісно, результат нас сьогодні порадував, так як це було справжнє дербі. Грали лідери чемпіонату за путівку до Першої ліги. «Кривбас» зробив черговий крок до нашої спільної мети. Ви бачили який перфоманс зробили наші фанати? При такій підтримці ми не мали права не виграти.

Ярослав Квасов, нападник, автор переможного дублю:

- Давно чекав нагоди забити, адже не грав з перших хвилин. Був впевнений, коли підходив до обох «точок», мандражу не було (посміхається).

- Чи вплинула пауза через безлад запорізьких фанатів на гру?

- Так, після двох голів у нас емоції зашкалювали. Ми були готові далі дотискати суперника. Деякий час пробули у роздягальні, встигли заспокоїтися, тому весь перший тайм був вже важкий. Після перерви вже було легше, але все одно нервова вийшла гра через цю паузу. Добре, що вдалося довести справу до логічної кінцівки.

- Чотири очки переваги над «Металургом» дають змогу трохи розслабитися?

- Ні в якому разі. Чотири очки, це, звісно, добре, але вже за три дні ми зіграємо наступний матч. Треба виходити, перемагати, й знімати усі питання щодо підвищення в класі.

Ігор Яровой, півзахисник:

- Дуже важливий матч, на який налаштовувалися серйозно. Готувалися у недільному циклі. «Металург» - хороший суперник. Швидко повели у рахунку 2:0, потім трішки відійшли назад. Грали за рахунком, але могли забивати й третій гол, але і 2:0 також прекрасний результат.

- В яких компонентах «Кривбас» мав перевагу над суперником?

- Важливо, що дуже добре почали гру, перші десять хвилин. Тренери просили пресингувати, адже граємо вдома. Просили більше атакувати. Коли забили, можливо, десь заспокоїлися і відійшли назад, а це було погано.

Чотири очки переваги? Заспокоюватися зарано, адже залишається ще три тури. Й наступна гра проти «Миколаєва-2». Необхідно серйозно підготуватися й брати три очки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru