Іліч, Дібанго і Кожушко - серед найкращих у 8 турі УПЛ, Вернидуб - тренер туру

Іліч, Дібанго і Кожушко - серед найкращих у 8 турі УПЛ, Вернидуб - тренер туру}

За підсумками 8 туру УПЛ низка українських спортивних видань визначила найкращих гравців та тренерів ігрового вікенду. Криворізький «Кривбас» у звітному турі на виїзді впевнено переміг «Ворсклу» - 4:1 та зберіг другу сходинку у таблиці.

Приємно, що вже котрий тур поспіль представників червоно-білої родини відзначають журналісти, «запрошуючи» їх до своїх символічних збірних.

ТаТоТаке – Іван Дібанго, Олег Кожушко

Sport Arena – Олег Кожушко, Юрій Вернидуб (Тренер туру), Олег Кожушко (Герой туру)

Football.ua – Іван Дібанго, Олег Кожушко

Sport.ua – Хрвоє Іліч, Олег Кожушко

UA-футбол – Іван Дібанго, Олег Кожушко

- «Ворскла» вела в рахунку, та й в принципі, здавалося, мала всі шанси завершити матч з очками. Натомість дуже сильно відіграла середня лінія «Кривбасу» та його атака, незважаючи на відсутність Соси та ще кількох гравців, які могли б посилити комбінаційну гру команди Вернидуба. Олега вирізняємо окремо – він видав сильну гру попереду і в трьох із чотирьох результативних атаках був на вістрі й завершенні. Забив двічі після прекрасної підготовчої роботи Ілича та Вакулка. Переграв своїх суперників і зробив вагомий внесок у цю яскраву перемогу криворіжців, - про гру Кожушка Sport Arena.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго - 6 турів, Данило Бескоровайний - 5, Юрій Вернидуб - 2, Хрвоє Іліч - 2, Джихад Бізімана - 2, Дмитро Хомченовський - 1, Роман Дебелко - 1, Максим Задерака - 1, Андрій Кліщук - 1, Тимур Стецьков - 1, Андрій Понєдєльнік - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru