Ілля Каплунов: Після виклику до збірної України емоції переповнювали

Ілля Каплунов: Після виклику до збірної України емоції переповнювали}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» U-19 Ілля Каплунов в інтерв'ю клубним журналістам розповів про виклик до юнацької збірної України та свій дебют.

- Якими були перші емоції після того, як дізнався про виклик?

- Чесно, переповнювали емоції, коли дізнався про виклик до юнацької збірної. Одразу повідомив цю новину рідним, які дуже зраділи за мене. Щасливий, що мене помітили.

- Ти провів перший матч за збірну України. Якою вона видалась та чи задоволений своїм дебютом?

- Так, своєю грою я задоволений. Відіграв весь перший тайм у контрольному матчі проти «Діназа» з Першої ліги, закінчили 0:0. Головний тренер юнацької збірної підтримував мене та допомагав в ігрових моментах.

- Які вимоги в національній команді у Дмитра Михайленка?

- Головна вимога тренера - щоб футболісти його чули та прислуховувались.

- Чи є знайомі, друзі в збірній? Можливо, з кимось перетинався раніше?

- Так, є хлопці з якими раніше перетинався в рамках юнацького чемпіонату УПЛ. Наприклад, Гусол з «Олександрії». Також завів собі тут нових друзів, спілкувались про матчі та тренування.

- Чи на своїй рідній позиції зіграв перший матч за збірну України?

- Я раніше грав на позиції правого нападника, а коли перейшов до «Кривбасу» U-19 мене почали ставити на позицію правого захисника. В принципі комфортно себе тут почуваю.

- Кого з нашої команди ще можна очікувати у збірній U-19, на твою думку? На наших вихованців звертають увагу?

- Так, головний тренер юнацької збірної точно звертає увагу на червоно-білих. Він говорив про деяких гравців з нашої команди, пильно слідкує за всіма. Попереду ще декілька турів у чемпіонаті, тому можливо буде виклик ще когось з «Кривбасу» U-19.

- Чи допоможе цей виклик тобі у подальшому в психологічному плані, чи додасть впевненості?

- Так, впевнений, що це мені допоможе, адже це зовсім інший рівень. У збірній все треба робити набагато швидше. Також це додало мені впевненості в собі, що треба рухатись далі і не зупинятися.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru