"Інгулець" - "Кривбас" 0:0

"Інгулець" - "Кривбас" 0:0}

Криворізький «Кривбас» у 24 турі УПЛ сьогодні грав на виїзді проти петровського «Інгульця». Стартовий склад нашої команди був ідентичним поєдинку минулого туру проти «Олександрії».

Активніше зустріч розпочали криворіжці. Спочатку пильність Білика здалеку перевіряв Татарков, але постріл вийшов відверто слабким. Через декілька хвилин пройшла хороша флангова атака з завершальним ударом з другого поверху від Хомченовського – трохи неточно. «Кривбас» грав першим номером: атаки на ворота суперника не вщухали. На 21 хвилині швидку контратаку справа розвинув Луньов. Татарков пробивав з непоганої позиції, але знову заслабко.

Свій перший реальний момент суперник створив після нашої помилки. Татарков не зумів зачепитись за мʼяч – Резепов стріляв метрів з 30 сходу – Кліщука врятувала поперечина. Але це був тільки епізодичний спалах активності біля наших воріт. Адже «Кривбас» продовжував контролювати гру. Добре працювали фланги, де були невтомні Задерака та Хомченовський. Саме після проходу першого на 37 хвилині у дотик з меж штрафного пробивав останній, але, на жаль, вище воріт.

Другий тайм розпочався з атак гостей. Наші хлопці продовжували шукати щастя у воріт інгульчан. Подача справа на 51 хвилині повинна була завершатись голом, але Дібанго на дальній стійці не забив якимось дивом – вище. Господарі відповіли небезпечним дальнім ударом Сидоренка, який тільки-но вийшов на заміну – поруч з дальньою девʼяткою.

Чергова хороша флангова атака криворіжців пройшла на 63 хвилині, коли промчав Дібанго й виконав подачу на Хомченовського. Капітан пробивав у боротьбі з захисником – поруч зі стійкою. «Інгулець» намагався не засиджуватись в обороні. Швидка контратака й потужний постріл Козиренка – це те, що створив суперник на 67 хвилині. «Кривбас» продовжував нагнітати, але сам мало не пропустив на 76 хвилині. Кліщук потягнув на кутовий дуже важкий удар головою.

На 76 хвилині господарі залишились у меншості після другого попередження Головкіна. Й тут же був класний момент: Луньов увірвався в карний майданчик та стріляв у ближній кут – стійка врятувала ворота Білика! Криворіжці продовжували насідати на ворота суперника до останнього, а от інгульчани грали відверто на відбій. І свого досягли. 0:0.

4 травня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 24 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +20 градусів.

«Інгулець» (смт Петрове, Кіровогр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:0

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Володимир Висоцький (Запоріжжя), Олександр Корнійко (Миргород).

Четвертий арбітр: Євген Арановський (Хмельницький).

Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Одеса). 

Делегат УАФ: Геннадій Прокопович (Чернігів).

Арбітр ВАА: Денис Шурман (Київська область).

Асистент ВАА: Олександр Беркут (Суми).

Спостерігач ВАА: Ігор Покідько (Полтава).

«Інгулець» (Петрове): 31. Олег Білик, 33. Дмитро Нагієв (26. Владислав Сидоренко, 46), 60. Дмитро Поспєлов, 55. Максим Ковальов (к), 23. Олександр Кучеренко, 29. Артем Смоляков, 8. Владислав Клименко, 15. Андрій Коробенко (24. Іван Головкін, 59), 97. Денис Резепов (9. Максим Марусич, 59), 19. Володимир Одарюк (14. Данило Кравчук, 89), 27. Юрій Козиренко.

Запасні: 12. Олексій Паламарчук, 28. Віталій Павлов, 91. Максим Мельничук, 88. Андрій Кухарук, 7. Олег Осипенко, 17. Артем Сітало.

Головний тренер: Сергій Ковалець.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 11. Микита Татарков (6. Клім Приходько, 72), 8. Ріфет Капіч, 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов, 94. Максим Задерака – 20. Артур Микитишин (27. Роман Дебелко, 80).

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 39. Євген Опанасенко, 2. Вʼячеслав Рябов, 17. Владислав Семотюк, 22. Денис Шевченко, 97. Тимур Кораблін, 77. Тимур Кораблін.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Дмитро Поспєлов, 45+1. Артем Смоляков, 55. Іван Головкін, 60 – Микита Татарков, 67.

Вилучення: Іван Головкін («Інгулець»), 76 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru