"Інгулець" - "Кривбас" 2:0

"Інгулець" - "Кривбас" 2:0}

Криворізький «Кривбас» зіграв перший контрольний матч на літньому навчально-тренувальному зборі, зустрічаючись із прем’єрліговим «Інгульцем». Одразу вісім новачків вийшли у старті криворіжців, й це дебют: Сарнавський у воротах, Зотько – у центрі оборони, а Мостовий – на лівому фланзі. Гордієнко у опорній зоні, Щедрий справа у півзахисті, Татарков зліва, Говедаріца – під нападником, й Васін на вістрі.

У дебюті трохи активніше виглядали господарі, й саме їм вдалося відкрити рахунок. Швидка флангова контратака завершилася прострілом, й Шарай з кута воротарського відкрив рахунок – 1:0. «Кривбас» не знітився, а майже одразу міг забивати у відповідь, але Говедаріца не влучив у дальній кут з меж карного майданчика.

Гра проходила на зустрічних курсах, й вже Сарнавський накрив м’яча майже на лінії воріт після підступного удару головою від Сітала. На 20 хвилині червоно-білі мали свій супер момент, але Говедаріца після ідеальної передачі з лівого флангу не зумів забити з кількох метрів, прикро не влучивши по м’ячу.

Не забиваєш ти... Футбольне правило пізніше зіграє із гостями злий жарт, коли подача зі стандарту привела до помилки Льопки на виході з воріт. Снаряд вдарився у стійку, й відскочив до Мостового, який не зумів того приборкати, та необережно влучив у власні ворота – 2:0.

Обмінялися перспективним ударами із середньої дистанції Татарков та Шарай. В цілому, перший тайм пройшов у рівній боротьбі, й моментами «Кривбас» навіть перегравав клуб УПЛ, гостро атакуючи через фланги. Але все ж давалася взнаки деяка незігранність нового «Кривбасу».

На другий тайм у гостей на полі з’явилися дев’ять нових виконавців. Йдуть збори, й тренерський штаб дає змогу себе проявити усім. Хороший момент згаяли криворіжці, коли пройшла контратака: Збунь прострілив на Квасова, але Ярослав програв у ближньому бою дуель досвідченому Шусту.

Через хвилину знову той таки Квасов, але вже передача з іншого флангу, й Шуст вдруге поспіль рятує «Інгулець» від вірного голу. Подача-удар з флангу вдалася на 77 хвилині Горвату, але воротар знову відвів загрозу. Небезпечно було біля воріт «Інгульця» і після стандартів: так, на 78 хвилині Фатєєву не вистачило влучності після удару з другого поверху.

«Кривбас» поступається у першому спарингу влітку, показавши гідний футбол, але змарнувавши хороші нагоди для взяття воріт. Підготовка до нового сезону триває.

30 червня 2021 року. Контрольний матч №1. Смт Петрове, Кіровоградська область. Стадіон «Інгулець». 17:00. +28 градусів.

«Інгулець» (смт Петрове, Кіровогр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 2:0 (2:0)

Арбітр: Андрій Рижий (Дніпро).

Асистенти арбітра: Владислав Чеголя, Євген Кушніренко (обидва – Кривий Ріг).

Голи: Владислав Шарай, 6 (1:0). Андрій Мостовий, у власні ворота, 33 (2:0).

 «Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський (Роман Льопка, 30; Дмитро Черниш, 60) – Назар Маліновський (новачок, 46), Володимир Заїменко (к) (новачок, 46; Гліб Попчук, 75), Іван Зотько (Дмитро Фатєєв, 46), Андрій Мостовий (Ігор Коцюмака, 46) – В’ячеслав Рябов (Ігор Яровой, 30; Максим Пирогов, 60), Артем Гордієнко (новачок, 46), Микита Татарков (Олександр Горват, 46), Мілян Говедаріца (Олександр П’ятов, 46; Євген Ніколашин, 81), Артем Щедрий (Олексій Збунь, 46; Іван Козак, 81) – Денис Васін (Ярослав Квасов, 46).

Запасних не залишилося.

 Головний тренер: Геннадій Приходько.

На прохання тренерського штабу «Інгульця» не публікуємо склад суперника.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru