Інна Глущенко дебютувала за збірну України забитим м'ячем!

Інна Глущенко дебютувала за збірну України забитим м'ячем!}

Національна жіноча збірна України тріумфально завершила Turkish Women’s Cup 2022 - третю перемогу в трьох матчах принесли курйозний гол і дебютантка команди, нападниця ЖФК «Кривбас» Інна Глущенко!

У матчі 3 туру міжнародного турніру у Туреччині збірна України зустрічалася з командою Болгарії. Поєдинок завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0. Зазначимо, що для збірної  України це третя перемога поспіль на турнірі. Жовто-блакитні стала переможцями змагань, з чим ми їх вітаємо!

Суперниці з Болгарії  тримали захист майже годину, але в результаті не змогли протистояти нашим футболісткам. Першою відзначилася Юлія Христюк. Вже у компенсований час чергову подачу ударом головою замкнула нападниця жіночого ФК «Кривбас» Інна Глущенко, для якої це був дебютний матч за збірну України (вийшла на заміну на 38 хвилині)! Інна вистрибнула вище за усіх – 2:0!

Ще одна гравчиня «Кривбасу» Ірина Кочнєва зі старту провела на полі 60 хвилин, а Таміла Хімич сьогодні на поле не виходила. Вітаємо збірну України з перемогою на турнірі! А Інну Глущенко із вдалим дебютом!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru