Інна Глущенко: "Кривбас" показав свій характер

Інна Глущенко: "Кривбас" показав свій характер}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та авторка дублю, нападниця Інна Глущенко прокоментували клубним журналістам у прямому ефірі переможну гостьову гру проти київського ЖФК «Динамо» у 1/8 фіналу Кубка України – 6:0.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Так, сьогодні була хороша гра. Ми аналізували гру суперників, ми підготувалися до цієї гри. Було завдання перемогти, так і відбулося.

- Якщо говорити про техніку, як можете оцінити якість комбінацій, які ви відпрацьовуєте на тренуваннях? Сьогодні вони вдавалися футболісткам «Кривбасу»?

- Так, але завжди є над чим працювати, є куди додавати. Взагалі грою задоволена, дівчата виконували всі завдання. Щодо суперника, то я не можу сказати, що вони були гірші, у нас були просто сильні суперники в чемпіонаті України, яким ми поступилися. Тому для нас це була відповідальна гра, щоб реабілітуватися перед вболівальниками. Дівчата зрозуміли, що треба впевнено грати в обороні та йти вперед.

- Це був останній матч у цьому сезоні. Зараз команда йде на невелику паузу?

- Ми продовжуємо далі нашу підготовку, тому що знаємо коли починається чемпіонат та зимовий турнір. І нам потрібно бути готовими до цього. Але так, планується невелика зимова пауза.

Інна Глущенко, нападниця жіночого ФК «Кривбас»:

- Дуже хороша гра, наша головна тренерка каже, що кожен матч - свято. Тому у нас сьогодні подвійне свято - перемога та день народження у Дарії Келюшик! Київське «Динамо» - хороша команда, думаю, що у них все попереду. Ми вийшли з перших хвилин та трохи розгубилися. Але ми переломили хід матчу та показали свій характер, закінчивши перемогою.

- Сьогодні на твоєму рахунку дубль, пригадай ці моменти.

- Рада, що вдалося відзначитися. Перший м’яч: отримала передачу від Руслани Левченко,  лівою ногою вдалося замкнути. А другий після довгої передачі Думі. Ліва нога не моя робоча, але вдалося забити двічі.

- Сьогодні команда забила шість голів. Чи є серед цих голів ті, які відпрацьовувалися на тренуваннях?

- Так, звісно багато голів було забито з флангів. Аліна Стеценко на тренуваннях завжди просить грати через фланги. Тому установка спрацювала, і багато моментів ми реалізували.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru