Ірина Топал зіграла останній офіційний матч у цьому році

Ірина Топал зіграла останній офіційний матч у цьому році}

Легіонерка жіночого «Кривбасу» Ірина Топал відіграла останній офіційний матч у цьому році. У відбірковому раунді до Чемпіонату світу-2023 26 та 30 листопада збірна Молдови зустрічалася із Румунією (0:3) та Хорватією (0:4). На жаль, обидва матчі вийшли програшними для команди Ірини Топал.

В обидвох поєдинках Ірина виходила у стартовому складі, відігравши усі 90 хвилин на полі. Клубній журналістці Топал розповіла щодо останньої гри про Хорватії:

- Вийшла у старті проти Хорватії, відіграла весь матч. Суперник хороший, їх збірна омолодилася, як і наша збірна Молдови. Було важко, тому що нам не вистачало трьох сильних гравчинь, які отримали травму і не були присутні на зборах, а також ще однієї  гравчині, яка, на жаль, не грала через перебір жовтих карток.

Але ми не опустили руки і боролися до останньої хвилини, не дивлячись на результат. На жаль, програли, але без таких матчів досвіду не додасться.

- Що далі, які плани у вас особисто та у збірної Молдови?

- Працюватимемо далі над помилками. Цього року це була остання гра, і у нас пауза. Але, не дивлячись на це, дівчата індивідуально тренуються, підтримують форму і наступного року будемо сильнішими як морально, так і фізично.

Наступні збори у команди Молдови заплановані у лютому 2022 року. Нагадаємо, ЖФК «Кривбас» виходить з відпустки 15 січня.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru