Ірина Кочнєва: Довели усім, що нас нічого не може зламати

Ірина Кочнєва: Довели усім, що нас нічого не може зламати}

Коментарі тренерів та гравців після матчу 14 туру Вищої ліги жіночого чемпіонату України ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Шахтар» (5:0).

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Відчували певну напругу перед грою, адже «Шахтар» переслідує нас у турнірній таблиці. Це вилилося у певну нервозність у першому таймі. Проте у другому таймі ми змогли заспокоїтися і показати свій футбол. Та хотілося б відмітити навіть не гру, а те, що дівчата пережили цієї ночі. Неподалік від місця, де ми базуємося вночі сталося кілька «прильотів». Майже усю ніч ми провели у бомбосховищі.

Всі перелякалися, команда знаходилась у поганому психологічному стані, але вони сьогодні просто герої! У перерві ми попросили гравчинь заспокоїтися, грати у свій футбол. Ми нагадали їм, що вони сильніші за суперника, і вони нас почули. Незарахований гол? Мені здалося, що взяття воріт було чисте! Треба передивитися повтор. Вже не вперше у нас крадуть чистий гол. Хотілося б, аби арбітри більш відповідально підходили до своєї роботи.

Роман Заєв, головний тренер ЖФК «Шахтар»:

- Це жіночий футбол! Тут важливим фактором є психологія і перший пропущений м'яч він нас знітив. Ми так само, як і суперник налаштовувалися на перемогу і хотіли взяти три очки. Гра йшла до першого забитого голу. На жаль, він влетів у наші ворота, і це нас надломило. Пішли необов'язкові помилки, які призвели до другого голу і шанси врятувати матч ставали дедалі менші.

Леся Ольхова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Перший тайм у нашому виконанні був поганим, було більше боротьби, ніж футболу. У перерві ми дослухалися до настанов тренерів та порад дівчат, вийшли і показали все, що вміємо: добре грали в пас, гарно реалізовували свої моменти. Хочу вибачитись перед дівчатами за емоції під час гри і подякувати їм за гру. Плюс три очки - йдемо далі!

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Перший тайм видався тяжким, адже в нас була досить складна ніч. Ми кілька годин сиділи у бомбосховищі, майже не спали. Вдень також не вдалося особливо відпочити. У першій половині тайму ми збиралися з силами, шукали свою гру. Дуже щаслива за команду, що нам вдалося довести, що нас нічого не може зламати. Усі голи, що я забиваю я присвячую своєму коханому.

Він доклав багато зусиль для того, аби я знову грала. Крім того, я вдячна ЗСУ за те, що ми маємо змогу продовжувати чемпіонат. Тренери нас дуже підтримали та заспокоїли. Нас сказали, аби ми не поспішали, а грали у конструктивний футбол.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru