Ірина Кочнєва: Щасливі, що перемогли та забили багато голів

Ірина Кочнєва: Щасливі, що перемогли та забили багато голів}

Наставники та гравчині команд поділилися враженнями від матчу 3 туру Вищої ліги, в якому ЖФК «Кривбас» переміг в гостях ЖФК «Шахтар» - 5:0.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Дякуємо тим, хто за нас вболівав та підтримував. Суперник у нас був гідний – «Шахтар». У першому таймі ми десь поспішали, хвилювались. Та у другій половині гри наша команда  заспокоїлась та продемонструвала свій футбол. Головне наразі – не зважати на результат, а думати про покращення якості гри та сконцентруватись на наступному супернику.

Роман Заєв, головний тренер ЖФК «Шахтар»:

- Після такого результату, звичайно, важко щось говорити, оскільки ми налаштовувались зовсім на інший результат і на іншу якість гри. Але на сьогоднішній день віддаю належне «Кривбасу». Підбір гравців був визначальним фактором. Це визначило і перевагу однієї з команд, і підсумковий результат.

Ми намагалися грати другим номером. Якщо взяти перший тайм - дотримувалися тих настанов, які у нас були, всі гравчині намагалися їх виконувати. Але у той момент, коли треба було переломити хід гри – у нас не вистачило ані розуміння, ані вміння, як це зробити.

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми дуже щасливі, що у нас вийшло забити багато голів. Вийшла дуже гарна гра, особливо у другому таймі. У першому ми трішки хвилювалися, адже ще не зустрічалися з таким сильним суперником. Вони дали нам справжній бій. Проте у другій половині гри ми взяли ініціативу у свої руки і вже мали більше моментів. Не скажу, що «Шахтар» не хотів перемогти, але в нас був кращий настрій та більше бажання!

Ольга Басанська, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- На мій погляд гра була цікавою. Все, що ми планували, ми втілили у життя на полі. Так, було дуже багато нереалізованих моментів, але, ті голи, що ми забили – то все наше! Тренер нам сказав у перерві, щоб ми не поспішали йти вперед, а взяли під контроль м’яч і спокійно будували свої атаки. Щодо мого голу, то коли я отримала м’яч, одразу вирішила бити! І ось такий красень-гол залетів…

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru