Іван Дібанго: Арбітр хибним рішенням зіпсував мою мрію

Іван Дібанго: Арбітр хибним рішенням зіпсував мою мрію}

Захисник криворізького «Кривбасу», камерунець Іван Дібанго розповів клубним журналістам про дивне рішення арбітра щодо власного вилучення у матчі 6 туру VBET Ліги проти ужгородського «Минаю», а також поділився думками щодо цього епізоду.

- Всі бачили твої емоції після вилучення. Обидві картки викликають дуже багато сумнівів. Що ж там все-таки трапилось?

- Це вперше в моїй карʼєрі, коли я отримав червону картку. Тому, звісно, я був дуже засмучений. Було бажання й ціль пройти свій футбольний шлях без вилучень. Так вийшло, що арбітр зіпсував мою мрію.

- Для захисника це майже неможливо, грати без карток. Перша жовта: ти наступив на ногу супернику, чи все ж таки твій партнер по «Кривбасу», Волошин?

 - Чому… Є виключення з правил у футболі. Наприклад, Філіп Лам, який за всю свою довгу карʼєру жодного разу не вилучався з поля. Щодо мого попередження, я не наступав на ногу супернику, але арбітр вирішив інакше. Це футбол, й, на жаль, таке буває, що він прийняв хибне рішення.

- А як щодо другого попередження?

- Я лише хотів добратись до мʼяча. Суперника не бив по обличчю. У тому епізоді його голова була дуже низько, й він сам врізався у мою руку.

- Наскільки важко було сприйняти таке рішення арбітра: вилучення?

- Дуже прикро. Й до того ж, залишив команду у меншості… Це лише моя друга гра в Україні. Впевнений, цей момент зробить мене тільки сильнішим й у наступних матчах я буду грати тільки краще.

- Чекаємо на рішення КДК. Чи віриш ти у футбольне правосуддя?

- Так, я сподіваюсь, вони приймуть рішення на мою користь й все буде добре. Адже дуже хочу зіграти у наступному матчі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru