Іван Дібанго - серед найкращих гравців 5 туру УПЛ!

Іван Дібанго - серед найкращих гравців 5 туру УПЛ!}

Українські спортивні ЗМІ підвели підсумки 5 туру УПЛ, у якому криворізький «Кривбас» на виїзді не зміг зламати опір «Оболоні» - 0:0. Тим не менш, є один представник нашої команди у символічних збірних туру!

Це камерунський 21-річний захисник Іван Дібанго. Інтернет-видання Sport Arena та UA-футбол вкотре поспіль відзначили гру нашого оборонця. Так тримати, козаче!

Камерунець продовжує прогресувати в УПЛ. У матчі з «Оболонню» він грав на класі із запасом. Перегравав суперників віч-на-віч, але при цьому не залишав і чорнової роботи (досить переконливі цифри у відборах, підбираннях, перехопленнях). Дібанго у Києві на «Оболонь-Арені» підключався до атак, загострював і одного разу міг забивати сам, - про гру Дібанго Sport Arena.

- Якщо виділяти гравців із матчу «Оболонь» - «Кривбас», то Дібанго був одним із небагатьох помітних футболістів на полі. Він створював загрозу на лівому фланзі, додаючи проблем Прокопенку та Слободяну. Попри відсутність результативних дій, його робота не пройшла непоміченою, - про гру Дібанго UAутбол.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Данило Бескоровайний (збірна туру Football.ua – 2 тур; збірна туру Football та Sport Arena – 3 тур; збірна туру UA-футбол – 4 тур), Іван Дібанго (збірна туру Football, найкращий легіонер SA – 2 тур; збірна туру Football – 3 тур; збірна туру Football, SA, UAф – 4 тур), Дмитро Хомченовський (збірна туру SA – 2 тур), Роман Дебелко (джокер туру SA – 2 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru