Іван Козак: Повинні були вигравати, адже створили багато моментів

Іван Козак: Повинні були вигравати, адже створили багато моментів}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Іван Козак поділився думками щодо третього турецького спарингу проти киргизького «Алаю» (0:0).

- Суперник хорошого рівня, бойова команда. Ми показали непоганий футбол. У першому таймі «Кривбас» грав активніше, а от у другому вдавалося далеко не все. Трішки підсіли, тому що граємо під навантаженнями, й плюс проти вітру. Повинні були вигравати, адже до перерви створили багато хороших моментів.

Є певні труднощі з реалізацією, будем у подальшому працювати над цим. Рівень суперника? Хороша команда, але, вважаю, за рівнем вони могли би виступати тільки у Другій лізі України. Можливо, у п’ятірці кращих.

Позаду майже екватор турецьких зборів, усі витримують навантаження, працюємо за планом. Так, важко, але потрібно терпіти, аби підійти до сезону у всеозброєнні, адже у нас попереду серйозні задачі.

- Наскільки відчувається різниця між тренуваннями у молодіжці та дорослій команді?

- Велика різниця. Тут зовсім інші швидкості, все по-іншому, на більш серйозному рівні. Дуже радий, що мені дають шанс проявити себе на зборах. Хочеться подякувати тренерам, а також керівництву за такі чудові умови для підготовки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru