Іван Зотько: Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість займатись улюбленою справою

Іван Зотько: Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість займатись улюбленою справою}

Захисник криворізького «Кривбасу» Іван Зотько розповів про перший матч сезону Vbet ліги у 1 турі на виїзді проти ковалівського «Колосу» - 0:1.

- Перш за все, хочу подякувати ЗСУ за те, що маємо можливість займатись улюбленою справою. Сьогодні, що пішло не так: десь психологічно трохи провалили перший тайм, адже давно не грали на офіційному рівні, не вистачало цієї ігрової практики. А от у другому суперника переграли повністю. Повинні були забивати хоча б раз, адже моментів було достатньо. Не вистачило завершального удару.

- У першому таймі ти ледь не забив у власні ворота.

- Так, дякую Боді Сарнавському за те, що виручив. Це футбол, трапилось так, що мʼяч так полетів. Зі своєї сторони намагався зробити для команди тільки краще.

- З трибун здалось наступне: якщо граєте у швидкий пас – все виходить, якщо намагаєтесь тримати мʼяч – багато втрат. Чи так це?

- У першому таймі, можливо, що так. У другому швидше почали грати низом, після чого багато чого вдавалось й пішли моменти.

- ФК «Кривбас» організував для вболівальників трансляцію гри у бомбосховищі. Чи відчувалась підтримка, незважаючи на відстань?

- Так, звісно. Писали друзі, надсилали фотографії. Ми знали, що нас вболівають. «Кривбас» - Це Ми.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru