Іван Зотько: Команда рухається у правильному напрямку

Іван Зотько: Команда рухається у правильному напрямку}

Новачки криворізького «Кривбасу» захисник Іван Зотько та півзахисник Микита Татарков прокоментували перший контрольний матч на літньому навчально-тренувальному зборі проти петровського «Інгульця» - 0:2 у флеш-інтерв'ю.

Іван Зотько, захисник ФК «Кривбас»:

- Сьогодні важко було фізично: все ж таки п’ятий день тренувань під навантаженнями та й грали у спеку. До того ж це тільки перший спаринг «Кривбасу». Вважаю, не дивлячись на невдачу, у нашій грі було багато позитивних моментів як в обороні, так і в атаці. Команда рухається у правильному напрямку.

Гра у зв’язці із Заїменко? Це тільки перша гра, але, знаєш, захисники завжди відчувають один одного. Надалі працюємо у дворазовому режимі, та готуємося до старту чемпіонату - 25 липня.

Микита Татарков, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Сьогодні хотілося перемогти, так як це була наша перша гра разом у оновленому «Кривбасі». Зараз поки грати не так легко, адже виступаємо під навантаженнями. У «Інгульця» в цьому плані деяка перевага, адже вони займаються вже два тижні. Суперник зараз краще підготовлений фізично й технічно.

До того ж вони грали компактно, і у нас були деякі труднощі із створенням моментів. Але все ж як мінімум пару голів повинні були забивати. Розберемо гру, проаналізуємо, та будемо рухатися вперед. Упевнений, у «Кривбасу» все вийде. Наразі є незіграність, але попереду достатньо часу для того, аби налагодити взаємодію.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru