Іван Зотько - серед найкращих гравців 5 туру Першої ліги!

Іван Зотько - серед найкращих гравців 5 туру Першої ліги!}

Вп’яте поспіль на старті нового сезону Першої ліги журналісти відзначають гру футболістів криворізького «Кривбасу». Інформаційний партнер ПФЛ Інтернет-видання Sport Arena визначило символічну збірну за підсумками матчів 5 туру.

«Кривбас» у гостях зіграв внічию проти «Агробізнесу» - 0:0 й впевнена гра центрального захисника криворіжців Івана Зотька не залишилась поза увагою спеціалістів. Іван вперше в сезоні «отримав» виклик зо збірної туру.

Вітаємо, Іване, із визнанням та бажаємо продовжувати у тому ж дусі!

- Агробізнес, незважаючи на чергову втрату - перехід провідного правого латераля Романюка в Металіст, намагався дати бій криворіжцям і відібрати у них очки.

Зате захист гостей під керівництвом Зотько дуже переконливо відпрацював у своїх воріт, а Іван тричі переривав дуже гострі передачі навіть без ударів.

Крім лідерства в цьому турі за ключовими показниками гри в захисті (зокрема, відбору і підборів), Зотько сподобався - багато передач вперед відразу ж після отримання м'яча, це саме те, що треба було криворіжцям, - пишуть журналісти про гру Зотька.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер), Олексій Хобленко (3, 4 тури), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru