Капіч та Якімець відзначені журналістами після 6 туру VBET Ліги

Капіч та Якімець відзначені журналістами після 6 туру VBET Ліги}

Українські ЗМІ підбили підсумки 6 туру VBET Ліги, у якому криворізький «Кривбас» приймав ужгородський «Минай», й у меншості не зміг дотиснути суперника – 0:0.

Одразу двоє наших футболістів своєю блискучою грою привернули увагу журналістів. Захисник Володимир Якімець увійшов до символічної збірної 6 туру Інтернет-видання UA-футбол, а півзахисник Ріфет Капіч, дебютант «Кривбасу», - до збірної видання Sport Arena.

- 27-річний півзахисник (Ріфет Капіч) має значний міжнародний досвід і добре знайомий Вернидубу зі спільної роботи у «Шерифі». Отже, тільки прибувши після виступів за «Сараєво», Капіч одразу зіграв у стартовому складі проти «Минаю».

Звичайно, оптимальна форма Ріфета ще попереду, як і награвання порозуміння з новими одноклубниками, проте боснієць сподобався своїм футбольним мисленням та рішеннями, видав кілька прогресивних передач, які, зокрема, міг перетворювати на голи Хобленко, - пишуть про гру Капіча журналісти Sport Arena.

- 24-річний фулбек (Володимир Якімець) перейшов до криворізького клубу влітку і одразу закріпив за собою місце в старті. Володимир бере своє працездатністю та універсальністю, тому що вміє закривати обидва фланги. Проти «Минаю» він грав праворуч і був досить помітний.

Так, в обороні сталося кілька помарок, проте весь другий тайм колектив Вернидуба атакував саме флангом Якімця завдяки постійним підключенням фулбека, - враження від гри Якімця журналістів UA-футбол.

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримував: Назар Волошин (5 тур - найкращий молодий гравець; Sport Arena).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru