Дарʼя Келюшик та Поліна Янчук отримали дебютний виклик до збірної України!

Дарʼя Келюшик та Поліна Янчук отримали дебютний виклик до збірної України!}

Одразу дві представниці ЖФК «Кривбас» були викликані до головної жіночої команди країни на квітневий навчально-тренувальний збір, який відбудеться у Польщі в рамках підготовки до першої в історії жіночої Ліги націй.

11 квітня у Таллінні на стадіоні «Спортленд Арена» о 19:00 команда Луїса Кортеса зіграє контрольний поєдинок проти збірної Естонії.

Для обох гравчинь «Кривбасу» цей виклик стане дебютним у кар'єрі. 19-річна Дар'я Келюшик - одна з найбільш швидкопрогресуючих футболісток України. За два сезони виступів у складі червоно-білої команди Келюшик отримала репутацію, як одна з найталановитіших голкіперок свого покоління. На її рахунку 5 матчів у складі збірної України U-17 та 1 матч за молодіжку U-19.

Що ж стосується Поліни Янчук, то 21-річна нападниця має у своєму послужному списку 5 поєдинків за українську молодіжку у 2018/19 роках. Цього сезону Янчук у 14 зіграних поєдинках Вищої ліги наколотила у ворота суперників 25 голів, не залишивши іспанському спеціалісту жодних варіантів, аніж запросити її до лав головної команди.

Бажаємо успіху нашим дівчатам та продуктивного збору команді Луїса Кортеса! Слава Україні!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru