Керівники ФК "Кривбас" зустрілись з вболівальниками клубу

Керівники ФК "Кривбас" зустрілись з вболівальниками клубу}

Перед поєдинком жіночого ФК «Кривбас» проти ковалівського «Колосу» відбулася зустріч вболівальників команди з керівництвом клубу.

Кількадесят найактивніших шанувальників червоно-білих мали можливість поставити питання віцепрезидентам Артему Гагаріну та Сергію Мазуру, а також генеральному директору Володимиру Баєнку. У неформальній, але домашній атмосфері на трибунах стадіону «Гірник» обидві сторони обговорили поточний стан справ у клубі, поділилися враженнями від гри команди та разом поміркували над найближчими активностями для вболівальників.

Найбільше учасників зустрічі цікавило, коли нарешті глядачі зможуть відвідувати матчі «Кривбасу» в УПЛ. Артем Гагарін розповів, що клуб намагається максимально йти назустріч своїм шанувальникам: робить постійні безкоштовні перегляди поєдинків на великому екрані, а віднедавна - реалізує максимально можливу квоту квитків з благодійною метою. Як повідомив один з керівників клубу, наразі «Кривбас» працює над тим, щоб отримати дозвіл від військової адміністрації на проведення матчів з певною кількістю глядачів, як це робить «Верес».

«Коли ви щось коментуєте у соцмережах - це нормально. Навіть тоді, коли ця думка відрізняється від позиції клубу, це все одно нормально. По-перше, ваші зауваження і побажання ми завжди враховуємо, а по-друге, це також підіймає охопленння публікацій і привертає інтерес до команди ще більшої кількості людей. Наша ціль - залучити на трибуни якомога більше глядачів. Тому що хлопцям потрібна підтримка, в Академію потрібні діти, а місту потрібен футбол», - наголосив Артем Гагарін.

У Володимира Баєнка спитали за кадрову ситуацію в команді. Зокрема, і про трансфер Даніеля Соси.

«Зараз він в Туреччині та отримує українську візу. Потім футболіст має отримати молдовську візу. На жаль, це не від нас залежить. Всі документи подані і ми чекаємо на відповідь від українського посольства. Через воєнний стан перевірка документів значно довша, адже це на контролі СБУ. З подібними затримками стикаються всі українські клуби, які підписують іноземних гравців», - пояснив генеральний директор «Кривбасу».

Якщо у вас є ще якісь питання - пишіть у коментарях, ми обов’язково передамо їх керівництву.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru