Хомченовський і Понєдєльнік презентували другий патріотичний трек

Хомченовський і Понєдєльнік презентували другий патріотичний трек}

Сьогодні на музичних платформах було презентовано другий патріотичний трек від футболістів криворізького «Кривбасу» - «Називайте нас Бандерами».

До створення  композиції долучились Андрій Понєдєльнік та Дмитро Хомченовський. Після презентації дебютного треку «Доля» на початку червня на другу пісню гравців знову надихнула визвольна боротьба українців проти російських окупантів.

Хомченовський є автором біта, Понєдєльнік написав та прочитав текст.

За словами Андрія Понєдєльніка, ситуація в нашій країні потребує постійного розголосу у світі, трек – це стан душі українців, можливість показати усім, що ми – незламна нація і перемога обовʼязково буде за нами.

«Ми сиділи разом в кімнаті після одного з тренувань «Кривбасу», спілкувались щодо можливих майбутніх композицій. Ідея прийшла, Діма склав біт, я написав слова. Дуже хотіли створити новий контент і спільними зусиллями нам це вдалось. Слова підходять під ситуацію в Україні. рашисти продовжуть тероризувати нашу мирну землю і народ. Дуже хочемо, аби війна якнайскоріш закінчилась: аби ми вигнали нечисть з української землі та перемогли», - розповідає Андрій Понєдєльнік.

«Записали трек ще півтора місяці тому. Наразі є думки щодо наступної композиції, і дуже хочеться, щоб це було не про війну. Але наразі хочемо підтримати український народ. Будемо раді збільшити нашу аудиторію, й, можливо, наступного разу спробуємо інші тематики. Назву треку придумав Понєдєльнік. росія боїться справжніх бандер, тому хай нас так і називає, бо ми всі – сини і доньки Бандери, сини і доньки України», - підкреслює Дмитро Хомченовський.

ПОСИЛАННЯ НА СТРІМІНГОВІ ПЛАТФОРМИ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru