Хрвоє Іліч: Костянтин Караманіц - чудовий президент, ця звитяга для нього

Хрвоє Іліч: Костянтин Караманіц - чудовий президент, ця звитяга для нього}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Хрвоє Іліч – про виїзну перемогу у 18 турі УПЛ над черкаським «ЛНЗ» - 3:0.

- Хрвоє, вітаємо з впевненою перемогою. Результат по ділу?

- Дякую! Ми з перших хвилин матчу грали добре, забили три чудових мʼячі. Розібрали суперника і добре підготувались до гри. Тренери нас налаштовували тільки на перемогу. Все по ділу. Набрали три очки, які допоможуть нам в боротьбі за високі місця.

- Чи нервував перед пробиттям пенальті?

- Трохи було таке. Але на зборах в Іспанії я вже двічі пробивав пенальті та забивав. Робив це впевнено. Так, сьогодні офіційний матч, тим не менш, все вдалось добре. Головне, що забив. Сподіваюсь, у подальшому продовжу допомагати «Кривбасу» набирати очки.

- Якими були твої емоції після голу Кузика? Це вау?

- Чесно кажучи, дійсно, вау. Думаю, вау, було в усіх, хто знаходився на стадіоні, й у суперника також. Кузик вже неодноразово забивав подібні мʼячі, в тому числі на тренуваннях. Його удари з лівої – дійсно потужна зброя.

- «Кривбас» переміг на день народження президента Клубу. Костянтин Караманіц святкує 48-річчя. Напевно, кращого подарунку годі й шукати?

- Так, сьогоднішню звитягу присвячуємо нашому президенту. Він – чудовий президент, ця перемога для нього. Будемо продовжувати у майбутньому радувати його якісною грою та позитивними результатами. Костянтине Федоровичу, з днем народження!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru