Хрвоє Іліч: Після гри з "Шахтарем" був дуже засмучений, але зараз емоції вже вщухли

Хрвоє Іліч: Після гри з "Шахтарем" був дуже засмучений, але зараз емоції вже вщухли}

EXCLUSIVE від півзахисника ФК «Кривбас» Хрвоє Іліча в рамках рубрики від офіційного спонсора Клубу FAVBET.

- Хрвоє, як «Кривбас» налаштовується на гру з «Колосом»?

- Я гадаю, ти бачиш сьогоднішній снігопад, тож ми вимушені трішки змінити заплановане тренування. Але, я думаю, що ми гарно готувалися увесь цей тиждень, тож ми налаштовуємося тільки на перемогу, тільки на три очки.

- У попередньому матчі ти не грав через дискваліфікацію. Знаємо, що ти був дуже засмучений після вилучення з «Шахтарем». Зараз вже відійшов психологічно?

- Так, після матчу з «Шахтарем» мені будо важко через червону картку, яку я отримав. Минулої гри я не був на полі, і це було навіть складніше, просто сидіти і дивитися, як хлопці відчайдушно ведуть боротьбу, адже нам потрібна була ця перемога. Проте, я вірив в них, тому що ми гарна команда. Щодо дискваліфікації, то зараз мої емоції вщухли, відчуваю себе краще.

- В інтервʼю ти казав, що хочеш, щоб команда після вилучення тебе підтримала. Відчув підтримку від партнерів, читав теплі повідомлення від наших вболівальників у соцмережах?

- Я отримував виключно повідомлення підтримки, після цієї червоної картки. Я відчуваю особливу підтримку з боку команди та тренерського штабу. Адже, вони, як ніхто, розуміють, що таке трапляється в футболі.

- Де ти спостерігав за грою «Кривбасу» проти «Оболоні»? Ми прекрасно бачили твої емоції на полі після фінального свистка. Що відчував у той момент?

- Звичайно, я був дуже щасливий цій перемозі. Для нас це була дуже важлива гра після протистояння з «Шахтарем». Ми повинні були йти далі, тому здобути перемогу було вкрай важливо для нас. Я був з іншими хлопцями на трибунах. Чесно кажучи, я був трішки схвильований після першого тайму, адже ми не зуміли забити бодай гол й рахунок був 0:0.

Потім ще й тривога почалася, тому я просто божеволів, неможливо було залишатися сфокусованим. Авжеж, хлопцям, які були на полі, було ще складніше. Проте нам потрібен був цей гол, тож я вірив у хлопців, у команду, та не сумнівався, що він станеться і ми переможемо.

- У складі на твоїй позиції в минулому матчі тебе замінили Татарков та Вакулко. Як партнери впорались, на твій погляд?

- Кожен з гравців, які знаходяться тут, справжні професіонали. Тренер вирішує, кому виходити на поле. Тож, Татарков та Вакулко грали дуже круто, вони показали, на що вони здатні.

- В матчі першого кола «Кривбас» здобув перемогу над «Колосом» з великим рахунком – 3:0. Що памʼятаєш з тієї гри?

- Так, я пам‘ятаю, ми перемогли з рахунком 3:0, це був гарний матч для нас. Авжеж, я не пам’ятаю все в подробицях, але, сподіваюся, що в цю суботу ми повторимо той успіх.

- Як себе почуваєш наразі? Чи готовий до повернення у стартовий склад в суботу?

- Так, я готовий грати, я тут заради своєї команди. Тож, будемо дивитися, що вирішить головний тренер. Якщо він випустить мене, то я зіграю на максимум. У випадку, якщо я залишусь на лавці запасних, також буду максимально підтримувати команду.

- У тебе є можливість звернутися до наших фанів

- Я хочу подякувати вболівальникам, за підтримку на матчі проти «Оболоні». Сподіваюся, що вони прийдуть і у цю суботу, адже нам дуже потрібна підтримка. Тим паче, ми граємо вдруге поспіль вдома, тож повинні перемагати.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru