Хрвоє Іліч: Щасливий, що забив перший гол і допоміг "Кривбасу" перемогти

Хрвоє Іліч: Щасливий, що забив перший гол і допоміг "Кривбасу" перемогти}

Хорватський півзахисник криворізького «Кривбасу» Хрвоє Іліч розповів про домашню перемогу над рівненським «Вересом» - 2:1 у 7 турі УПЛ.

- Хрвоє, нелегкий матч видався. Які емоції?

- Сьогодні багато емоцій: важлива гра, важлива перемога. Щасливі, що здобули три очки, тому що грали на домашній арені. Також дуже радий, що забив свій перший гол за «Кривбас».

- Як розвивалась гра?

- Ми забили швидкий гол, який допоміг нам психологічно, але «Верес» провів кілька контратак, й однієї з них вони скористались - ми пропустили. В цілому ж з першої до останньої хвилини ми контролювали гру. «Кривбас» виглядав краще та переміг цілком заслужено.

- Наскільки важливі такі звитяги наприкінці матчів?

- Ця перемога також важлива у тому плані, що надалі на нас очікує нелегкий графік: три матчі за вісім днів, у тому числі починається Кубок України. Цей успіх дозволить нам і психологічно, і фізично підійти до цих поєдинків у кращому стані.

Для мене це важливий гол, адже дебютний за «Кривбас». Сподіваюсь, це не останній мій гол за червоно-білих, особливо у цьому сезоні. Цей гол дозволяє команді піднятись у турнірній таблиці. Я безмежно радий, що можу допомогти команді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru