Хрвоє Іліч: Щільний графік? Ми повинні бути готові до кожного матчу

Хрвоє Іліч: Щільний графік? Ми повинні бути готові до кожного матчу}

Хорватський півзахисник «Кривбасу» Хрвоє Іліч ексклюзивно розповів про підготовку до домашнього матчу 9 туру УПЛ проти львівського «Руху».

- Хрвоє, як команда налаштовується на непростий поєдинок проти «Руху»?

- «Кривбас» посеред тижня грав у Кубку України в Одесі, тому наступного дня на нас очікувало легке тренування. Підготовка до «Руху» стартувала вже з пʼятниці, все йде за планом. Щодо «Руху», то, знаю, що це дуже хороша команда, і попереду важкий матч.

- Суперник нещодавно був одним з лідерів чемпіонату. Зараз команда трохи здала позиції.

- Так, ми слідкуємо за усіма опонентами. Я памʼятаю, що «Рух» лідирував, але чемпіонат – довга дистанція, треба бути готовим на всі сто відсотків, аби тримати хороший ритм та не втрачати позиції. Значить, щось у них пішло не так. Але як би там не було суперник дуже непростий.

- У неділю «Кривбас» проведе свій третій матч за менш ніж півтора тижні. Наскільки непросто грати у такому щільному графіку?

- Звісно, графік напружений, але ми всі – професіонали. До того ж, тренерський штаб знає, як нам краще відновити сили та готуватись далі. Ми повинні бути готовими до кожного матчу, не дивлячись на щільний графік.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Рух». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru