"Хуст" - "Кривбас" U-19 2:2

"Хуст" - "Кривбас" U-19 2:2}

Криворізький «Кривбас» U-19 провів другий контрольний матч на закарпатських зборах. Сьогодні червоно-білі зустрічались з представником Першої ліги - ФК «Хуст».

Вже на 5 хвилині господарям вдалось вийти вперед. Після подачі справа та складного удару з другого поверху Кріпак зумів парирувати мʼяча в поперечину. Щоправда, з добиванням він впоратись вже був безсилий – 1:0. Наша юнацька команда провела декілька хороших атак у відповідь, і згодом вже вела у рахунку!

На 17 хвилині Матяш віддав класну дальню передачу на Бутенка, який на швидкості обіграв воротаря та спрямував мʼяча вже у порожні ворота - 1:1. Згодом ще одна швидка атака: удар Мулика захисники заблокували, але Боднар зорієнтувався у карному майданчику краще за інших та відзначився своїм дебютним голом за U-19 – 1:2!

У другому таймі в рівній боротьбі хустянам пощастило відігратись наприкінці гри. Шух не без допомоги рикошету засмутив червоно-білих ударом в дальній кут – 2:2. Вже 20 липня криворіжці зіграють наступний контрольний матч на закарпатських зборах, проти ФК «Ужгород».

18 липня 2024, четвер. Літні УТЗ 2024. Контрольний матч №5. С. Середнє, Закарп. область. Стадіон «Карпати». 18:00. +33 градуси. 

ФК «Хуст» (Хуст, Закарп. обл.) - «Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) - 2:2 (1:2)

Голи: новачок, 5 (1:0). Тимур Бутенко, 17 (1:1). Матвій Боднар, 23 (1:2). Дмитро Шух, 87 (2:2).

«Хуст» (Хуст) (стартовий склад): новачок, новачок, новачок, новачок, Сергій Новіков, Володимир Шевчук, Богдан Павлич, Микола Пилип, новачок, Дмитро Шух, новачок.

Запасні: Артем Борис, Костянтин Колчин, Владислав Іванов, Владислав Громенко, Владислав Гарнага, новачок, новачок, новачок, новачок, новачок.

Головний тренер: Володимир Циткін.

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) (стартовий склад): Нікіта Кріпак, Євген Маяков, Данііл Корнієнко, Тимур Бутенко, Ярослав Шевченко, Назар Попов, Святослав Матяш, Тимур Нянчур, Дмитро Євчев, Олександр Каменський, Станіслав Мігуцький.

Запасні: Артем Дударенко, новачок, Богдан Пасічний, новачок, Матвій Боднар, Олександр Гладков, Дмитро Мурашко.

Старший тренер: Олексій Прилепов.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru