Кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP 2024: перший день змагань

Кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP 2024: перший день змагань}

Футбольний Клуб «Кривбас» та Державний університет економіки і технологій організували найбільший геймінг-івент червня. У Кривому Розі на території критого манежу бази Футбольної Академії «Кривбас» минулими вихідними пройшов перший день кібертурніру KRYVBAS CYBER CUP FIFA 2024.

«Це круто, що ми зуміли організувати турнір KRYVBAS CYBER CUP FIFA 2024 та зібрались усі разом тут в непростих для нашої країни умовах. Таким чином ми рухаємось до нашої спільної та довгоочікуваної Перемоги», - підкреслив ректор ДУЕТ Андрій Шайкан.

«Велика подяка ДУЕТ за співпрацю з ФК «Кривбас». Завдяки нашому Меморандуму про співробітництво ми залучаємо криворіжців до спорту, спілкування. Також дякую захисникам та захисницям України за можливість нам всім бути тут», - зазначив віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін.

В турнірі в перший день прийняли участь 28 найкращих місцевих команд, які змагались у восьми відбіркових групах у грі EA Sports FC 24 на Play Station 5. За результатами матчів путівки до півфіналу вибороли наступні 16 колективів:

Група А: Ldinki, FIFAOWNERs

Група В: ФК Аси, Імпульс

Група С: ФК Рагуль, Інгулецькі Вовки

Група D: Хрещений Батько, Банда0564

Група E: FCVT, Vavilon

Група F: TRUE HOPE, Бий-Біжи

Група G: Volna, Бджоли Ющенка

Група H: PutaBarcaHalaMadrid, Барс

«Все дуже подобається. Дякуємо ФК «Кривбас» та ДУЕТ за цю можливість спробувати свої сили на турнірі. Взагалі класно побувати на тренувальній базі «Кривбасу». Кіберфутбол обʼєднує, емоції тільки позитивні», - діляться учасники змагань.

«Організація пройшла дуже легко, адже нашим партнером є ДУЕТ. Наша головна мета - обʼєднати молодь навколо ФК «Кривбас», і вона виконана на всі сто відсотків. Адже учасники грали в кіберфутбол, відпочивали та спілкувались. Усі ці можливості ми їм надали», - підкреслила директорка з маркетингу ФК «Кривбас» Вікторія Кочубей.

9 червня свято кіберфутболу продовжиться у корпусі ДУЕТ (пл. Визволення, 2; третій поверх), початок - 10:00. На нас очікує жеребкування, матчі плей-офф, фінал та нагородження переможців.

Головні призи змагань:

- абонементи на домашні матчі футбольного клубу «Кривбасу» УПЛ сезону 2024/25;

- ігрові футболки з автографами гравців «Кривбасу»;

- сувеніри від клубного фан-шопу.

ВСІ ФОТО З ТУРНІРУ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru