Кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP 2024: визначено переможця та призерів

Кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP 2024: визначено переможця та призерів}

У Кривому Розі визначили найкращу команду EA Sports FC 24. 9 червня за ініціативи ФК «Кривбас» та Державного університету економіки і технологій на базі навчального закладу відбувся фінальний етап змагань KRYVBAS CYBER CUP 2024.

«Наші студенти хотіли започаткувати щось подібне. Цю ідею підтримали і профспілка, і наші партнери, ФК «Кривбас». До реалізації пройшло зовсім мало часу. І ми вже думаємо над новими ідеями, навіть цього літа», - заявив  ректор ДУЕТ Андрій Шайкан.

16 команд боролися за перемогу в кібертурнірі та за цінні подарунки. Починаючи з 1/8 фіналу на учасників та глядачів чекали напружені матчі, в яких були найрізноманітніші емоції. Під час змагань для всіх бажаючих постійно діяли ігрові зони, зокрема настільний теніс та приставка.

В результаті запеклих баталій сформувалася така трійка призерів:

1 місце – команда «FIFAOWNERs»

2 місце – команда «FCVT»

3 місце – команда «Банда 0564»

«Хоч ми і не дуже добре розпочали турнір, але нам вдалося зібратися і перемогти. Все дуже сподобалось, організація на вищому рівні, а суперники були достойні. Хотілося, щоб подібних заходів у Кривому Розі було побільше», - поділилися враженнями переможці турніру Владислав Бойко та Ілля Бойчук.

Всі призери отримали абонементи на домашні матчі «Кривбасу» в УПЛ, ігрові футболки з автографами гравців, а також клубний мерч.

БІЛЬШЕ ФОТО

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru