Кирило Злотар: Для першої гри команда діяла непогано

Кирило Злотар: Для першої гри команда діяла непогано}

Воротар криворізького «Кривбасу» Кирило Злотар поділився враженнями від гостьової перемоги у спарингу на першому учбово-підготовчому зборі над «Дніпром-1» U-21 (1:0).

- Задоволений результатом. Перемогли у першій ж грі на зборах. Це дуже гарний початок. Тренери просили пригадати після відпустки усі ігрові зв’язки, важливі ігрові моменти. Все ж таки у нас багато новачків. Важливо були правильно усім разом взаємодіяти на полі.

Новачки себе добре проявили й стара гвардія також (посміхається). Для першої гри команда діяла непогано. Так, були помилки, але разом із тренерами попрацюємо, аби виправитися.

- Як оціните свою фізичну форму та команди в цілому після першого збору?

- Усі виконали багато роботи на зборах, в основному бігової. Мета збору, аби ми набрали фізичні кондиції після відпустки. Сьогодні грали на фоні втоми, тому по цій грі нічного не ясно. Потроху набираємо форму.

Намагатимемося перемагати у кожному спарингу, це мета будь-якої команди, й ми не виключення. Так, сьогодні ми утрьох (з Чернишом та Льопкою) зіграли «на нуль». Усі молодці, добре попрацювали.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru