Клім Приходько: Завжди мріяв захищати кольори "Кривбасу", як колись мій батько

Клім Приходько: Завжди мріяв захищати кольори "Кривбасу", як колись мій батько}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Клім Приходько ексклюзивно розповів про підготовку до домашнього матчу 7 туру УПЛ проти рівненського «Вересу».

- Кліме, чи відрізняється підготовка до рівнян від інших тижневих циклів?

- Готуємось як завжди, вивчаємо сильні та слабкі сторони суперника. Дивимось матчі за участю «Вересу», аналізуємо їх дії. Впевнений, до матчу будемо знати про їх гру достатньо, аби зіграти якнайкраще. Це якісна команда з новим тренером, новими футболістами. Вони змінили свій стиль гри. Команда набирає форму, треба бути готовими до цього виклику.

- Настрій після впевненої перемоги над «Колосом» у команді наразі піднесений?

- Звісно, усі дуже раді, що виграли та ще з таким рахунком. Таблиця? Так, знаємо, що у топ-3, але ви ж розумієте, це тільки початок сезону. Зробимо усе, аби залишитись якомога вище в кінці чемпіонату.

- «Кривбас» заповнив паузу в чемпіонаті спарингом проти «ЛНЗ». Наскільки корисним вийшов поєдинок?

- Так, цікаве протистояння. Головне, що усі отримали фізичне навантаження та мали ігрову практику. Щодо своєї гри у цьому матчу, то я не можу її оцінювати. Для цього є тренерський штаб, який дасть свою характеристику діям усіх футболістів.

- Ти - син ексгравця та тренера «Кривбасу» Геннадія Приходька. Чи мріяв раніше, коли був маленьким, грати за червоно-білих?

- Чесно кажучи, у дитинстві завжди думав про це. Звичайно, хотів та мріяв захищати кольори «Кривбасу», як колись мій батько. Щасливий, що це стало реальністю.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Шахтар». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru