"Колос" - "Кривбас" 0:3

"Колос" - "Кривбас" 0:3}

«Кривбас» у 6 турі УПЛ зустрічався в гостях із «Колосом», і це був другий поспіль гостьовий матч для криворіжців. Повернувся до стартового складу після одноматчевої дискваліфікації капітан Хомченовський.

Гру активніше розпочали гості. Вже у дебюті після обрізки «Колоса» Іліч опинився на класній ударній позиції і пробивав вже у дальній кут, але захисник встиг підставити ногу та вибив мʼяча майже з лінії воріт. Суперник відповів небезпечно після удару Салабая. І все ж таки наша стартова активність принесла результат, коли пройшла довга передача через півполя – Задерака вибіг на побачення з Фесюном, та поцілив точно у дальній кут – 0:1!

На хвилі успіху «Кривбас» міг забивати вдруге вже за кілька хвилин: Кожушка вивели на ворота справа під кутом. Олег вирішив пробивати – Фесюн парирував як перший постріл, так і добивання. Ковалівці відповіли дещо пізніше: Мякушко зі стандарту ледь не поцілив у дальню девʼятку – на щастя, снаряд просвистів повз ціль. В цілому йшла рівна гра з невеликою територіальною перевагою червоно-білих.

Гості набагато цікавіше виглядали попереду: чи не кожна їх атака була небезпечною. А от суперник грав фланговими подачами та пробивав здалеку та з середніх дистанцій. Щоправда, після декількох таких атак тільки самовіданність Понєдєльніка та Бескоровайного вберегли «Кривбас» від проблем. У кінцівці тайму активніше виглядали червоно-білі, але забити другий гол не вдалось.

Другий тайм розпочався з непоганого пострілу Стецькова зі стандарту. Воротар був на місці і забрав мʼяча з другої спроби. На 55 хвилині пройшла хороша флангова атака, яку завершував Іліч. Але удар відверто не вийшов, хоча позиція була майже ідеальна – поруч зі стійкою. «Колос» знову відповів: Безбородько, який тільки-но вийшов на заміну ледь не замкнув дальню стійку – вище воріт.

І все ж ми забили такий потрібний другий гол: на 68 хвилині Іліч виконав подачу з кута поля, а Понєдєльнік вистрибнув вище за усіх – 0:2! «Колос» мав свій момент за пʼять хвилин, але декілька поспіль ударів з меж карного майданчика самовіддано заблокували захисники «Кривбасу». Кінцівка пройшла в обопільних атаках, але знову забили криворіжці! Задерака поцілив у ближній кут, виконуючи подачу справа і заставши воротаря зненацька - 0:3! Усіх з ефектною перемогою!

3 вересня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 6 тур. С. Ковалівка, Київська область. Стадіон «Колос». +21 градус.

«Колос» (с. Ковалівка, Київська обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:3 (0:1)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Петро Котубей (Закарпатська область), Володимир Коротін (Черкаси).

Четвертий арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород).

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків).

Делегат УАФ: Григорій Сімонов (Київ).

Арбітр ВАА: Олег Деревінський (Хмельницький).

Асистент ВАА: Олександр Беркут (Суми).

Спостерігач ВАА: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Голи: Максим Задерака (Тимур Стецьков), 14 (0:1). Андрій Понєдєльнік (Крістіан Іліч, кутовий), 68 (0:2). Максим Задерака (Андрій Понєдєльнік), 87 (0:3).

«Колос» (Ковалівка): 23. Кіріл Фесюн, 9. Андрій Цуріков, 5. Валерій Бондаренко, 6. Микита Бурда, 35. Ніколай Золотов, 27. Валерій Лучкевич, 90. Андрій Богданов (к) (50. Сергій Болбат, 59), 10. Павло Оріховський (14. Вадим Мілько, 77), 47. Сергій Мякушко, 17. Антон Салабай (22. Денис Безбородько, 59), 7. Олександр Демченко (8. Владислав Велетень, 54).

Запасні: 1. Валентин Горох, 31. Іван Пахолюк, 3. Роман Гончаренко, 2. Каталін Кукош, 15. Олександр Чорноморець, 48. Олег Криворучко, 91. Артем Гусол.

Головний тренер: Ярослав Вишняк.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік (21. Денис Кузик, 89), 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 8. Джихад Бізімана, 94. Максим Задерака (99. Віктор Блізніченко, 89), 23. Хрвоє Іліч (6. Клім Приходько, 74), 22. Юрій Вакулко (11. Микита Татарков, 89), 10. Дмитро Хомченовський (к), 78. Олег Кожушко (27. Роман Дебелко, 81).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 17. Владислав Семотюк, 18. Денис Устименко, 15. Данило Гончарук, 97. Жан По.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Андрій Богданов, 51. Антон Салабай, 57. Микита Бурда, 90+4 – Джихад Бізімана, 63.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru