Компанія VST - новий паливний партнер ФК "Кривбас"

Компанія VST - новий паливний партнер ФК "Кривбас"}

Криворізький клуб підписав угоду про співпрацю з мережею автозаправних станцій VST, яка налічує вже 85 АЗС по всій Україні. Партнерство між сторонами розпочалося весною цього року, а тепер підписаний повноцінний контракт на сезон 2023/2024.

19 АЗС VST працюють в Кривому Розі, тож уболівальників червоно-білих очікують цікаві активації та сюрпризи від паливного партнера.

«VST у Кривому Розі має близько 20 АЗС. У нашої компанії прямі контракти з румунськими НПЗ. Для нас головне - якісне паливо, добра ціна та швидке обслуговування. Співпраця з Кривбасом - синергія двох сильних брендів, адже ми бачимо як стрімко розвивається цей футбольний клуб», – наголосив директор з розвитку АЗС VST Костянтин Кєсов.

«Для нас важливо розвивати всіх людей в нашому регіоні, які пов’язані з бізнесом. Тому що у нас всіх одна ціль – розвиток України. Ми працюємо зі спортивної сторони, а наші партнери – у своїх галузях. Ми вели перемовини з кількома компаніями, проте VST найбільше нас переконав. Впевнений, що від цієї співпраці усі тільки виграють», - зазначив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru