Костянтин Балабанов: Грали в меншості та зуміли здобути нічию проти сильного суперника

Костянтин Балабанов: Грали в меншості та зуміли здобути нічию проти сильного суперника}

Коментарі після матчу 4 туру другого етапу ЧУ серед жіночих команд Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Металіст 1925» - 2:2.

Костянтин Балабанов, тренер ЖФК «Кривбас»:

- Дуже важка гра. Готувалися, знали, що суперник дуже сильний: багато гравчинь збірної України у складі, багато досвідчених футболісток. Щодо гри, то дуже раді за дівчат. Наша команда добре рухалась на полі, гарно тримала зони та компактно грала з хорошими емоціями. Півтора тайму грали проти «Металіста 1925» в меншості та змогли здобути нічийний результат. Тому ми задоволені не тільки результатом, але і грою наших дівчат.

Володимир Пятенко, головний тренер ЖФК «Металіст 1925»:

- Так, були сьогодні тривоги, але, ви знаєте, це не найважче в футболі та взагалі у житті. Набагато важче там, на передовій і ми вдячні нашим хлопцям та дівчатам з ЗСУ, які на передовій, от так важче. Ми можемо говорити про те, що довго готувались до матчу, можливо, десь перегоріли, але в цілому знали, як грає «Кривбас». Знали про їх щільність в захисті: грають в пʼять захисників та на дуже швидких контратаках. Нашим гравчиням розповідали про команду суперника, розбирали, але, на жаль, не встигли вийти з роздягальні, як пропустили два швидких мʼячі. Далі взяли гру під свій контроль, перелаштуватися, але не змогли реалізувати ті моменти, які у нас були.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»

- Ми грали майже увесь матч від оборони й, тим паче, вдесятьох. Гра була важкою, ми багато терпіли, намагались вийти у швидкі контратаки, що нам вдавалось у першому таймі. А потім вже у другому таймі, коли грали в меншості, більше від оборони. Взагалі не беру до уваги те, що на полі грало багато ексфутболісток нашого Клубу. Для нас важливо забивати голи у кожному матчі, тим паче, проти такого сильного суперника, який бореться за найвищі місця.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru