Костянтин Черній: Трохи не пощастило, аби вирвати перемогу

Костянтин Черній: Трохи не пощастило, аби вирвати перемогу}

Нападник криворізького «Кривбасу» Костянтин Черній прокоментував домашню нічию із харківським «Металом» (0:0) у 11 турі групи Б Другої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Вдома у кожному матчі хочеться тільки перемагати. Гра була рівною в принципі. Спочатку ініціативою володіли ми, після чого вже вони грали краще. Останні 15 хвилин залишились за нами, трохи не пощастило, аби вирвати три очки: воротар добре зіграв. Ну що ж, одне очко теж у скарбничку. Кращий захист чемпіонату? У них є досвідчені виконавці, але й вони не безгрішні.

У нас були два-три моменти, після яких ми зобов'язані забивати. Суддівство? Не хочу нічого коментувати. Скажу тільки одне: подивіться кількість ударів цієї команди з 11-метрової позначки і все стане ясно. Чого нам не вистачило, щоб забити? Фарту, десь майстерності. У них теж був хороший момент після перерви, коли дуже добре зіграв Льопка.

Грали до голу. Хто забив би, той і переміг. Рівний матч рівних суперників. Ми не виходили грати на нічию, ми виходили перемагати. Тим паче вдома. Велика подяка фанатам за підтримку! Навіть за таких умов, карантинних обмежень, вони з-за меж стадіону гнали нас уперед, підтримували. Вважаю, ми тільки на початку шляху, нам є куди додавати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru