Костянтин Черній - у символічній збірній 16 туру Другої ліги

Костянтин Черній - у символічній збірній 16 туру Другої ліги}

Вже котрий тур поспіль футболісти криворізького «Кривбасу» «отримують виклик» у символічну збірну туру Другої ліги, яку визначають журналісти Інтернет-видання Sport Arena, інформаційного партнера ПФЛ.

У 16 турі криворіжці здобули впевнену по грі домашню звитягу над «Перемогою» - 1:0, єдиний гол провів Костянтин Черній, й саме він потрапив до топ-11 футболістів минулого уїк-енду. Приємно, що гра наших футболістів вкотре відзначається у ЗМІ.

- У складі господарів був лідер, який вів команду за собою – і це Черній. Зважаючи на травму Мішуренка та хворобу Квасова, на Костянтина попереду вся надія – і він її виправдовує. Вже в дебюті він тричі мав гольові моменти (враховуючи епізод із двома поспіль ударами в одній атаці), пізніше реалізував другий у матчі пенальті – це був важливий момент.

Черній не виключався із гри, тож тримав у напрузі суперників і виграв чимало боротьби, - пишуть журналісти про гру Костянтина.

Нагадаємо, раніше до збірних туру у поточному чемпіонаті були включені Олександр П'ятов (1 тур), Андрій Григорик (2 тур), Андрій Дедяєв (2 тур), Олександр Мішуренко (7 тур, Герой туру), Олександр Горват (8, 9 тури), Роман Льопка (11 тур), Володимир Заїменко (13 тур), Віктор Берко (14 тур, Герой туру), Олексій Збунь (15 тур, Герой туру).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru