Костянтин Фролов: Ця перемога додасть нам впевненості в майбутньому

Костянтин Фролов: Ця перемога додасть нам впевненості в майбутньому}

Коментарі після матчу 6 туру першого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату України 2024\2025 ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Оболонь» - 3:0.

Костянтин Фролов, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Емоції зараз позитивні, ми виграли першу гру в сезоні, дівчата задоволені. Показали непогану гру. Є ще помилки, розуміємо, що вони у нас є і будуть, але ми будемо їх виправляти. Ця перемога додасть нам впевненості у підготовці до наступних матчів. У нас вийшло два різних тайми; перший нам зовсім не вдався. В перерві ми перебудували тактичну схему та малюнок гри, зробили дві заміни і видали стартові результативні вісім хвилин, які, по суті, вирішили результат матчу.

Ірина Ковальова, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Можу сказати, що гра сьогодні була дуже складна, особливо перший тайм. Чесно, очікували, що буде дещо простіше. Але в цілому другий тайм показав, хто сильніший. Тому перемога за нами і ми дуже цьому раді. Емоції від забитого м'яча дуже приємні, бо це моя нова команда, новий колектив і нова відповідальність. Я дуже рада, що змогла допомогти команді перемогти, завдяки своєму голу.

Євгеній Лауданський, тренер ЖФК «Оболонь»:

- По 10-бальній шкалі гру нашої команди оцінюю на 7. Перший тайм грали добре, атакували , володіли ініціативою. У другому таймі щось пішло не по нашому плану і не на нашу користь. Команда суперника в першому таймі, ми так зрозуміли, грала не в повну силу. Але у другому таймі вони перебудували свою гру і - результат на табло.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru