Костянтин Фролов: "Кривбас" є подразником для всіх команд в чемпіонаті

Костянтин Фролов: "Кривбас" є подразником для всіх команд в чемпіонаті}

Коментарі після матчу 8 туру Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Дніпро-1» - 2:0.

Костянтин Фролов, в.о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Можемо привітати дівчат з гарним результатом, з перемогою. Ви самі бачите, що у нас всі матчі зараз складні, суперники проти нас грають дуже організовано, ми є подразником для всіх команд. Але, не дивлячись на це, ми крокуємо далі й прагнемо бути на вершині турнірної таблиці, - нам це вдається. Якщо говорити про мінуси, то варто зазначити відсутність тонусу дівчат в атаці.

Але тут варто врахувати, що футболістки приїхали зі збірних. І Махіра, і Синтія. Не було тієї свіжості, яка потрібна нам сьогодні, тому суперник дуже добре оборонявся, а у нас було мало моментів. Маємо такий результат, і в цілому ми задоволені самовіддачею дівчат, їх працездатністю, тому рухаємось далі.

Олена Кудзієва, головна тренерка ЖФК «Дніпро-1»:

- Сьогодні наша команда дійсно зіграла на гарному рівні, але в кінці матчу футболістки втомились та допустили декілька помилок у захисті, й це зіграло свою роль, але я задоволена грою своєї команди.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Для нас кожна гра важлива, кожні три очки мають свій плюс на шляху до чемпіонства. Сьогодні була дуже важка гра, раді що вдалось дотиснути суперника і перемогти. Дуже сподобалось, що був емоційний матч, а таких мало у чемпіонаті, тому була рада прийняти в ньому участь та забити важливий гол.

Тетяна Левицька, півзахисниця ЖФК «Дніпро-1»:

- Можливо трохи не вистачило концентрації. Певно ще й фізичних якостей, щоб у кінці дотримати позитивний результат, але цей матч склався сьогодні саме так. На жаль, але сьогодні маємо поразку, бо «Кривбас» - це хороша команда з сильними виконавцями, які показали якісний футбол, якісну гру.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru