Костянтин Фролов: Ми домінували, але не реалізували багато моментів

Костянтин Фролов: Ми домінували, але не реалізували багато моментів}

Коментарі після матчу 7 туру Вищої ліги чемпіонату України ЖФК «Верес» - ЖФК «Кривбас» - 1:2.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Ми перемогли, здобули три очки, важлива для нас перемога. Якщо ж говорити про гру, то ми домінували, створили багато моментів, не реалізували їх тільки. Треба забивати, щоб не було високого градусу напруги в кінцівці, а так в цілому задовільно.

Ми розуміємо що, по-перше, було важке поле, по-друге, одразу пʼятеро дівчат тільки приїхали зі збірних. Тому у них фізичний стан наразі не такий як би хотілось. Матчі, які проходять після збірних, завжди викликають тривогу у тренерського штабу, але в цілому добре, що перемогли. Вдячні дівчатам за самовіддачу, за те, що здобули цю перемогу, рухаємось далі.

Олена Руда, головна тренерка ЖФК «Верес»:

- Ми заздалегідь знали вашу команду, тому готувались грати другим номером. Якщо атакувати, то тільки на контратаках. По грі було видно, ми були номером один, створили компактність, створили боротьбу для вас, тим паче, грати з командою, яка брала участь у Лізі Чемпіонів. Сьогодні є поразка, але маємо задоволення від гри. Тому, вважаю, що ми дали гарний бій не тільки «Кривбасу», а і показали, на що ми спроможні.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Для команди кожна перемога важлива, тому що ми завжди боремось за найвищі місця. Сьогодні була тяжка перемога, далека дорога, тяжке поле, але ми добились трьох очок. Трохи незадоволені своєю грою, хоч сьогодні і перемогли.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru