Костянтин Фролов: Ми отримали досвід у грі з топ-клубом Європи

Костянтин Фролов: Ми отримали досвід у грі з топ-клубом Європи}

Коментарі після дебютного матчу криворізького ЖФК «Кривбас» у півфіналі першого раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти «Парижа» - 0:4.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Як ми і очікували гра склалась для нас важко. Ми розуміли, який суперник на нас очікує й в принципі побачили те що, ми грали с ТОП-клубом. Хочу подякувати нашим дівчатам за самовіддачу, за боротьбу, вони не поступались суперницям, а голи, які пропустили - це наслідки наших позиційних помилок в обороні. На такому рівні суперник не пробачає ці моменти, в цілому ми отримали досвід у грі з ТОП-командою. Попереду у нас ще одна гра, тому будемо готуватись, аби в заключному поєдинку досягти позитивного результату для себе й для команди

Анна Стєкольщикова, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні провели дуже складну гру. Розуміли, що це наш дебют у Лізі Чемпіонів. Дівчата, що грали з перших хвилин, діяли дуже самовіддано, розуміючи рівень суперники. Знали, що буде надважка гра, але дівчата показали що все можливо й навіть, якщо ви бачили, на перших хвилинах мали декілька моментів. Достатньо небезпечних. Якби забили, була би зовсім інша історія.

Але наразі для нас дебют у Лізі Чемпіонів - це чудовий результат. Є декілька днів, будемо готуватись до наступного суперника. Розуміємо, що це надважливо для нас й для усіх вболівальників з України. Оскільки ми, в першу чергу, це ті, хто показує силу українського народу. А наші виступи на міжнародній арені - це все, завдячуючи Збройним Силам України. Україна переможе.

Діана Бєлякова, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні ми провели свій перший матч в Лізі Чемпіонів, - це був наш перший досвід, й він видався не дуже вдалим. Але ми будемо робити висновки та рухатись далі. Попереду нас чекає ще одна важлива гра, ми маємо показати гарний футбол та позитивний результат.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru