Костянтин Фролов: Ми підтримали дівчат, вони показали хороше відношення

Костянтин Фролов: Ми підтримали дівчат, вони показали хороше відношення}

Коментарі після матчу 3 туру першого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату України 2024\2025 ЖФК «Колос» - ЖФК «Кривбас» - 3:0.

Костянтин Фролов, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Як ми і прогнозували, нам було важко. Дівчата тримали темп, який запропонував суперник. В кінці першого тайму ми пропустили м'яч, тут зіграв більш високий клас суперника. Трохи ми не дотримали нічию до перерви. Нам все ж таки поки важко проти таких суперників, але ми підтримали дівчат, вони показали хороший рух, хороше відношення, тактичну грамотність і вони старалися. Дівчата стараються кожну гру, ми бачимо прогрес.

А суперника можемо привітати, дуже хороша команда. Проти таких команд приємно грати, ми вчимося у них, хороший індивідуальний клас гравчинь, командна швидкість дуже хороша. Тому бажаємо їм удачі та гарного виступу в єврокубках. Наразі граємо проти команд, які будуть боротися за чемпіонство та представляти нашу країну в єврокубках. Ми знаходимося в різних вагових категоріях, нам всього не вистачає, тому ми здобуваємо досвід в цих іграх.

Людмила Покотило, головна тренерка ЖФК «Колос»:

- По-перше, хочу подякувати нашим ЗСУ, тому що вони дають нам можливість займатися нашою улюбленою справою, ми граємо у футбол. Від своєї команди хотілося сьогодні більше реалізації моментів, скажу що не задоволена грою. Перший тайм - 1:0, як завжди тримаємо м'яч, але знову в нас така проблема - це реалізація моментів. Я вважаю, що «Кривбас» - дуже хороша, молода команда, але нам треба було ще в першому таймі забивати більше голів.

Перемогли, але не дуже задоволена грою та реалізацією своєї команди. Я ще в роздягальні сказала нашим дівчатам, що «Кривбас» - дуже перспективна та молода команда, і там є гравці, які можуть нав'язати свою гру. Дуже хороша команда, яка дає бій кожному, тому молодці, бажаємо вам перемог.

Мілена Іванченко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Для нас початок матчу видався непоганим. Перший тайм відіграли добре, але все ж пропустили гол. Але в цілому ми дуже добре грали в обороні. У другому таймі вийшли та вже трохидесь не вистачило нас фізично, припустилися власних помилок та через це пропустили двічі. Я дякую дівчатам, вони виклалися на всі 100% та боролися до кінця. У команди суперника деякі гравчині виступають в національній збірній України. Тому для нас це був досвід, будемо вчитись та рухатись далі.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru