Костянтин Фролов: Ми заслуговуємо на залікові бали, але поки не щастить

Костянтин Фролов: Ми заслуговуємо на залікові бали, але поки не щастить}

Коментарі після матчу 5 туру першого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату України 2024\2025 ЖФК «Шахтар» - ЖФК «Кривбас» - 1:0.

Костянтин Фролов, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше, я хочу привітати суперника з перемогою. Гра зі сторони наших дівчат була дуже непоганою, ми створили декілька моментів, які, щоправда, не змогли втілити в голи. А суперник, як ми і прогнозували, бойова команда, вони мають свій стиль та характер. Гра була дуже хороша зі сторони двох команд, їм пощастило більше, а нам менше, тому вони здобули перемогу, а ми програли.

Не вистачило забитих м'ячів, в першу чергу. Ми не реалізували пенальті в кінці гри, не забили декілька моментів в другому таймі. І в першому таймі у нас були нагоди, щоб забити м'яч. Суперник свій момент реалізував. Нам в першу чергу досі не вистачає досвіду, індивідуального класу в атаці, щоб реалізувати нагоди, які ми створюємо. Але ми далі працюємо. Звісно, неприємно, що ми не можемо набрати очки, адже дівчата цього заслуговують. Значить нам треба ще більше тренуватися, працювати, і сподіваємося, що наші перемоги ще попереду.

Роман Заєв, головний тренер ЖФК «Шахтар»:

- В першу чергу, хочу привітати свою команду, в сезоні 2024\25 - це наша перша перемога. Не все вдавалося так як хотіли, і те що планували. Але треба віддати належне «Кривбасу», дуже організована, амбітна команда, вміє конкурувати, вміє грати. І ця перемога з турнірної точки зору є знаковою. Якщо оцінювати рівень наших гравчинь, не хочу вдаватися в деталі, звичайно, є над чим працювати. На сьогоднішній день фактично нам треба було отримати певний позитивний психологічний фактор, ми його отримали, будемо рухатися далі.

Можливо, і пощастило сьогодні, коли суперник не реалізував пенальті. Але нам не пощастило, коли ми грали з «Оболонню» в Кубку України, в серії післяматчевих пенальті. А ось сьогодні пощастило, це футбол, це життя. Футбол тим і подобається фанам, що він непередбачуваний.

Катерина Бабенко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра була дуже напруженою до останньої хвилини. Дівчата старалися, віддавали всі сили, але, на жаль, маємо не позитивний результат для нас. Звісно, ми одна одну підтримуємо. Та, сподіваємося, що подальші перемоги будуть нашими.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru