Костянтин Фролов: Ми здобуваємо досвід в таких матчах і будемо рухатись далі

Костянтин Фролов: Ми здобуваємо досвід в таких матчах і будемо рухатись далі}

Коментарі після матчу 1 туру першого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату України 2024\2025 ЖФК «Ворскла» - ЖФК «Кривбас» - 9:0.

Костянтин Фролов, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше, хочу привітати «Ворсклу» з перемогою, вони показали якісну гру. Ми з «Ворсклою» наразі знаходимось в різних вагових категоріях. У них стоять високі задачі, а у нас молода команда, яка ще формується і задачі скромніші. Помилок дуже багато було, але нас суперник змусив помилятися, це стосувалося і роботи з м'ячем, і прийняття рішень на футбольному полі. Суперник випереджав нас у роботі з м'ячем, у мисленні, швидкості, тому такий результат. Тим не менш, дівчата старалися, вони рухались, боролись, але ще раз скажу, що рівень команд дуже різний. Тому нам важко, але ми здобуваємо досвід в цих іграх і будемо рухатися далі.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Ворскла»:

- По-перше, хочу подякувати нашим ЗСУ, за те що ми маємо можливість розпочати новий чемпіонат. Хочу підтримати «Кривбас», це амбіційна, молода, перспективна команда у якої все попереду, тому дякуємо їм за гру. За нашу гру, більше з того про що ми домовлялися з дівчатами, вони виконали. Безумовно треба не зупинятися, рухатися далі до наступного матчу. На сьогодні лише хочу подякувати їм за гру та самовіддачу.

Анна Стєкольщикова, захисниця ЖФК Кривбас:

- Сьогодні був досить важкий поєдинок, і це зрозуміло, адже ми грали проти діючих чемпіонів України. Дівчата у нас в команді молоді, не дарма наш девіз на цей сезон «Молода кров». Ми працюємо, ми прогресуємо, і, сподіваюся, що вже в наступних турах ви побачите більш позитивні результати, ніж це є зараз. В першу чергу, перепрошуємо у наших вболівальників, це не те на що ми очікували, але на даний момент так сталося.

Будемо виправлятись. Для нас календар досить важкий, це не тільки стосується того, що ми грали сьогодні з чемпіоном країни. Ми за цей місяць граємо з тими командами, які наразі є лідерами нашого чемпіонату, тому з кожним матчем, сподіваюсь, будемо показувати все кращу, і кращу гру.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru