Костянтин Фролов: Найголовніше, що ми здобули важливу перемогу

Костянтин Фролов: Найголовніше, що ми здобули важливу перемогу}

Коментарі після матчу 1 туру Другого етапу Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ладомир» - 4:3.

Костянтин Фролов, в.о. головного тренер ЖФК «Кривбас»:

- Гра вийшла дуже емоційною. Було багато помилок з нашого боку, це потрібно виправляти, так не можна грати. Але все ж зробимо скидку на те, що багато дівчат грали вперше на такому рівні, і для них це перший досвід. Було помітно їх хвилювання, тому помилки були саме через це. Найголовніше, що ми здобули перемогу, важливі три очки. Це додасть команді позитивних емоцій, будемо рухатись далі.

- Дебютний гол Козішкурт: наскільки він був важливим для неї та для команди?

- Дуже важливий м'яч забила Софія Козішкурт, він став переломний для нас. Ми відігрались, поступаючись 0:2. Вона забила дуже ефектний м'яч і добре показала себе в ігровому сенсі. Задоволені, що у нас є перспективні дівчата, з якими треба попрацювати.

Олег Бортнік, головний тренер ЖФК «Ладомир»:

- По грі десь мав результат бути нічийним. Я побачив дві рівні команди. Але перемагають сильніші, тому сьогодні, певно, мало бути так. Хороші, молоді та перспективні дівчата у «Кривбасі». Їм треба продовжувати плідно працювати й вони зможуть дорости до рівня національної збірної.

Софія Козішкурт, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Так, тренери давали багато настанов, тому що я грала не на своїй позиції. Мій гол? Розвернулась та пробила, влучила у дальній кут,  -вийшов гарний гол. Такі удари я відпрацьовувала завжди. Ця перемога для нашої команди дуже важлива, рухаємось далі.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Перша гра завжди дуже важлива. Адже як ти чемпіонат почнеш, так ти його і проведеш. Дуже тішить, що змогла забити переможний гол. «Кривбас» здобув дуже важку перемогу. Хочу подякувати команді, це була битва, справжнє протистояння. Десь боролись з собою, але все ж таки перемогли завдяки наполегливості, характеру, хоробрості. Багато факторів можжна перелічувати.

Пишаюсь командою, ми дійсно боролись та заслужено перемогли. Наступна гра з «Ворсклою», і вона, надважлива. Ми є лідерами чемпіонату, тому дуже важливо здобувати залікові бали. Будемо готуватись дуже серйозно, та зробимо все, що від нас залежить.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru