Костянтин Фролов: Наші дівчата не поступались більш досвідченому опоненту

Костянтин Фролов: Наші дівчата не поступались більш досвідченому опоненту}

Коментарі після матчу 3 туру другого етапу ЧУ серед жіночих команд Вищої ліги ЖФК «Колос» - ЖФК «Кривбас» - 2:1.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Дуже складна гра. Як ми очікували, такою вона і вийшла для нас. «Колос» - амбітна команда, яка намагається потрапити до Ліги Чемпіонів, тому налаштовувались на нас максимально. Суперника можу привітати з перемогою, але хочу виділити і наших дівчат: вони бились, старались грати у футбол та не поступатись кваліфікованим та досвідченим гравчиням «Колосу».

Ми провели гру дуже на хорошому рівні; пишаємось нашими дівчатами, вони молодці. Але це футбол: наприкінці пропустили, десь втратили концентрацію, десь була відчутна втома, враховуючи молодий вік наших дівчат. Можу сказати, що у нас дуже молода команда, тому цей матч можемо занести в актив відносно якості гри, але, на жаль, ми залишились знову без залікових балів. 

Людмила Покотило, головна тренерка ЖФК «Колос»:

- По-перше, вдячні нашим ЗСУ за те, що ми зіграли сьогодні та займаємось улюбленою справою. Відносно «Кривбасу», то це дуже молода та гарна команда, яка чинила нам опір. Ми забили швидкий гол, не реалізували багато моментів. Дуже важлива для нас гра; своїх дівчат вітаю з перемогою. А «Кривбасу» бажаємо перемог у подальшому.

Даяна Семків, капітан ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні ми грали проти «Колосу» оновленим складом, у нас було багато молоді. Так, ми програли, але показали гідний футбол. Я вважаю, що ми заслуговували на перемогу, адже всі дівчата виклалися на полі на всі сто відсотків. Я дуже ними пишаюсь, вони молодці. Щодо гри, можу сказати, що ми грали більше другим номером, враховуючи наш склад. Нам давались контратаки. В цілому ми добре грали. В другому таймі, рахую, ми переломили хід гри та могли брати три очки.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru