Костянтин Фролов: Не все виходило, але відношенням дівчат ми задоволені

Костянтин Фролов: Не все виходило, але відношенням дівчат ми задоволені}

Коментарі після матчу 2 туру другого етапу Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ворскла» - 1:2.

Костянтин Фролов, в.о. головного тренер ЖФК «Кривбас»:

- Гра для нас видалась дуже важкою. Адже клас команд різний. Дівчата «Ворскли» - це чемпіон України. Вони укомплектовані гравцями національної збірної, це досвідчена команда. Мають досвідченого тренера, крокують до чемпіонства. Тому ми будували гру від оборони. Десь припустились помилок, але розуміємо клас гравців «Ворскли» в атаці високий.

Шляхом цього вони домінували та володіли м'ячем, але нам треба було зберігати спокій, грати компактно. Сподівались на контратаки. Не все виходило у нас, але відношенням дівчат ми задоволені. Так, хотілось все ж таки інший результат – позитивний. І він би був, якби «Ворскла» швидко не відігралась.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Так складно нам ще не було проти «Кривбасу», як сьогодні. Наші дівчата недооцінили вашу молодь. Але я бачу, що у вашої команди є майбутнє. Є перспективні дівчата, які, впевнена, через 2-3 роки будуть виступати на високому рівні. Розберемо помилки, адже було багато поганих моментів в нашій грі. Були й хороші, але більше негативних.

Дарʼя Колодій, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні вдалось забити перший гол за ЖФК «Кривбас», ще й досить сильному супернику. Я дуже рада, це найважливіший гол у моїй кар'єрі. Хочу подякувати своїм першим тренерам, адже саме завдяки їй роботи я можу зараз виступати на такому високому рівні, у «Кривбасі». Зробимо роботу над помилками та будемо рухатись далі.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru