Костянтин Фролов: Попереду великий обсяг роботи, який треба виконати

Костянтин Фролов: Попереду великий обсяг роботи, який треба виконати}

В. о. головного тренера криворізького ЖФК «Кривбас» Костянтин Фролов та захисниця Ірина Козуб прокоментували вихід команди з відпустки.

Костянтин Фролов, в. о. гол. тренера ЖФК «Кривбас»:

- Ми розпочали тренувальний процес. Поділили підготовку на чотири етапи, які у нас пройдуть у Кривому Розі. Будемо готуватися до нового сезону, попереду великий обсяг роботи, який треба виконати. Будемо проводити контрольні матчі, а також комплектувати нашу команду, так як у нас частина дівчат пішли з команди. Хтось прийшов - тому у нас буде постійно селекція, будемо стежити за дівчатами, відбирати, щоб команда у нас була підготовлена і конкурентна.

- Які у вас очікування від нового сезону?

- Очікування завжди позитивні. У нас багато роботи. Нам треба відібрати дівчат і підготувати їх. Сподіваємося, що наші дівчата швидко адаптуються в дорослому футболі і ми будемо конкурентними.

- Чи будуть нові обличчя в команді?

- Обовʼязково будуть нові обличчя. Це як наші молоді дівчата з WU-15, так і інші. Також розглядаємо декілька дівчат, які підсилять точково.

Ірина Козуб, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Чи була під час відпустки індивідуальна програма тренувань?

- Так, наш тренер з фізичної підготовки давав індивідуальні завдання, які ми мали виконувати протягом 10 днів до старту зборів. Займались над силовою підготовкою та біговими якостями.

- Чи готові після відпустки до роботи?

- Я гадаю, що кожна з футболісток, які прийшли до нас і новенькі, і дівчата з WU-15, і основна команда - всі готові, та з новими силами починаємо готуватися до сезону. 

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru