Костянтин Фролов: Повинні були знімати усі питання ще до перерви

Костянтин Фролов: Повинні були знімати усі питання ще до перерви}

Пресконференція після матчу 3 туру Вищої ліги жіночого чемпіонату України ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ладомир» (6:2).

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас».

- Гарні умови, дуже гарне поле, трохи було спекотно, але в цілому хотілось влаштувати футбольне свято і, сподіваюсь, це у нас вийшло. Я впевнений, що наші вболівальники залишились задоволені, адже була велика кількість забитих м'ячів, ми створювали багато моментів. На жаль, поки тільки реалізація поки не дуже висока.

Ви бачили, могли всі питання закрити ще у першому таймі, але головне, що здобули три очки. Дівчат привітали з перемогою та рухаємось далі. У нас є певні проблеми відносно складу й ті легіонерки, яких ми підписали, поки що не приїхали, а це пʼять гравчинь. Тому у нас лавка запасних поки коротка, є певні труднощі зі складом, але ми розуміємо свої цілі й будемо йти поступово, тим паче у нас в середу дуже відповідальна гра з «Ворсклою». Це буде гра рівня Ліги чемпіонів.

Олег Бортнік, головний тренер ЖФК «Ладомир»:

- Перший тайм в загальному плані був провальний. Пішли на перерву та внесли деякі корективи, гра почалась даватись: забили гол. Ніби вирівняли трохи гру, але нашим захисницям другий тур поспіль «сумно живеться», тому сталось як сталось. 37 хвилин мучились у меншості.

Цього року, як я думаю, буде вже три лідери у чемпіонаті: «Кривбас», «Ворскла», «Колос». А всі інші трохи сильніше за нас. «Шахтар» десь хоче, але поки що так. Якщо говорити за рейтингову таблицю, то ми наймолодша команда. І нічого не змінюється з року в рік: сильніші йдуть, а дітвора приходить. Як для тренера, то я стою на одному місці, постійно, щороку одне й теж саме. Сильніші йдуть, а молоді приходять й через те, ми у середині десь тримаємось.

Даяна Семків, капітан ЖФК «Кривбас:

- У нас дуже було багато помилок. Коли забили два голи, то розслабились та пропустили у відповідь. У таких матчах не можна дозволяти собі пропускати подібні м'ячі, тому що «Кривбас» - це не та команда, яка може так ось пропускати. У другому таймі заграли активніше, взяли ініціативу під контроль, заспокоїли гру трохи та змогли забити, а перемога це завжди радісно. Сьогодні ми перемогли й рухаємось далі.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас:

- Сьогодні була перша домашня гра. Вона, можливо вдалась не так, як нам хотілось, змарнували багато моментів біля чужих воріт. Плюс допустили дві прикрі помилки та пропустили два м'ячі. Не хотілось би робити такі помилки, тим паче, у домашніх матчах, та й у цілому у всіх поєдинках.

Підготовка до «Ворскли» вже розпочалась, ми готуємось до кожної гри по-різному. Ми постійно працюємо, щоб покращити свої тактичні та ігрові якості. Це був тільки перший домашній матч, набираємо потрохи, будемо боротися за «золото».

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru