Костянтин Фролов: Повністю контролювали гру та заслужено перемогли

Костянтин Фролов: Повністю контролювали гру та заслужено перемогли}

Коментарі після матчу 4 туру Вищої ліги чемпіонату України «ЕМС-Поділля» - ЖФК «Кривбас» - 0:5.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Здобули чергові три очки. Є перемога, ми контролювали гру повністю, реалізували всі моменти. Тож в цілому задоволені якістю футболу, і, найголовніше, що наші дівчата без пошкоджень готуються до дебюту у Лізі чемпіонів.

Олександр Дудник, головний тренер «ЕМС-Поділля»:

- Ми розуміли з яким суперником будемо грати, детально розбирали його. До цього у нас була болюча поразка в Кубку України проти Шахтаря, розуміли й налаштовувались на те, що будемо давати бій і більшу частину матчу грати без м'яча. До своєї команди претензій не маю, тим паче, що ми грали майже весь другий тайм у меншості. Старалися, закривали зони, перекривати лінії передач, але на сьогодні гравці «Кривбасу» просто сильніші, ніж ми.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже щаслива, що вдалось забити перший гол. Сподіваюсь, що саме він дав такий старт сьогоднішньому матчу. Настрій після гри позитивний: дівчата завелись і ми всю гру домінували над суперником. Контролювали й створювали дуже небезпечні моменти. На жаль, не все вдалось реалізувати, але перемога та три очки є. Тепер їдемо на Лігу чемпіонів без травм, для нас це найголовніше.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні грали четвертий матч у сезоні. Добре, що виграли. Поєдинок був трохи важким. Важке також й поле було, але головне, що всі у обоймі перед Лігою чемпіонів і ми зможемо повним складом поїхати до Швеції.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru